A 14 napos elállási lehetőség vásárlásnál, akkor is érvényesíthető, ha a háztartási gépet kipróbáltuk (forrólevegős sütő) vagy csak használat nélkül?
Figyelt kérdés
Értelem szerűen, hibátlan készülékről beszélünk.nov. 13. 10:37
1/9 anonim válasza:
Persze, konkrétan arra van ez, hogy az ember ki tudja próbálni.
2/9 anonim válasza:
Cégre válogatja. Tapasztalatunk szerint van amelyik gond nélkül visszaveszi a használtat is miközben másik akkor is akadékoskodik, ha ki sincs csomagolva. Sőt! Aktuális ügyintézőtől és főnöktől is függ. (megesett, visszavittünk terméket nem vették vissza, de nem is papírozták le az esetett . Másnap másik ügyintéző visszavette. :) )
3/9 anonim válasza:
Olyan állapotban kell lennie, hogy használatlan újként el lehessen még adni.
Egy telefonnál, fényképezőgépnél belefér a "kipróbáltam, nem tetszik", egy airfryernél már nem?
Vagy te mit szólnál hozzá, ha olajszagú, itt-ott odaégett nyomokat tartalmazó sütőt csomagolnál ki otthon?
4/9 anonim válasza:
sajnos az airfryer nem fogják igy visszavenni mert hasznåltad ės nem lehet már ujra eladni .
5/9 anonim válasza:
#4 Ezeket (jobb esetben) nem újként akarják eladni, hanem pl. újracsomagoltként, és leírhatják, milyen baja van, ha egyáltalán. Valakit nem zavar 1-2 apró hiba, ha annyival olcsóbb, persze elvileg a vevő is annyival kevesebbet kap, mert nem kötelesek teljes áron visszavenni.
6/9 anonim válasza:
ėn megnėztem a media markt honlapjan ahol én ėlek de nem lehet kapni csak vadi ujat.
7/9 anonim válasza:
A legtöbb helyen valóban, ezeket talán eladják olyan cégeknek, amik ilyenekkel is foglalkoznak, legalábbis remélem...
8/9 anonim válasza:
Kérdezö ha nem Kell akkor ad El te magad Marketplace,stb
9/9 anonim válasza:
Ha egy terméket nem dísztárgynak veszel, akkor nyilván a használat közben derülnek ki róla azok a tények, hogy képes-e a használati útmutatóban jelzett paraméterekkel dolgozni. Éppen egy Airfryert vittem vissza amiatt, mert nem hozta reklámban bemutattokat úgy, ahogy az útmutató alapján üzemeltettem. Nyilván makulátlanra tisztítva, eredeti csomagolásában vittem vissza. Gondosan átvizsgálva vették vissza, és választottam egy másikat helyette. Az már tudott úgy működni, ahogy az útmutatóban le volt írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!