Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi történhetett a mosogatógéppel?

Mi történhetett a mosogatógéppel?

Figyelt kérdés
Először is el akartam indítani,de csak hangosan sípolt és nem indult el pár napig próbálkoztam aztán már nem kapcsolt be hiába volt áram alatt tudom,hogy szerelőt kell hívnom,de csak két hét mulva tud jönni és csak tippek érdekelnek mi lehetett a baj vagy mit csináltam rosszul.

nov. 8. 09:36
 1/6 menta34 ***** válasza:
92%

Tehát ha világítanak a ledek csak nem indul el a program és csak sípol akkor kap áramot és az elektronika legalább részben működik. Elő kéne venni a leírását, hogy a sípolás mit jelenthet. (pl. nem kap vizet).

Ha pedig nem világít rajta már semmi akkor megpróbálhatod kihúzni várni kicsit majd újra bedugni, de ha nem ad semmi életjelet akkor az leginkább tényleg szerelőre vár...

nov. 8. 10:00
 2/6 anonim válasza:
100%
Kap áramot? Világítanak a jelzőfények, ikonok az előlapján? Nekünk nem indult el, amikor máshova tettük, pedig nem volt megtörve a cső, csak behajolva hátul, csap ikon mutatta, hogy nem kap vizet. Ha nem mutat életjelet, a csatlakozóját kipróbálod másik konnektorba, vagy abba a konnektorba mást dugni, nem annak van-e baja, egyebet házilag nem nagyon.
nov. 8. 10:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Az enyém el szokott dugulni időnként, mondjuk olyankor menet közben leáll, ott van az aljában a szmötyis víz, villog, mint a karácsonyfa.

Egy új indításra megint megpróbál szivattyúzni, leüríteni, de vagy sikerül, vagy nem. Általában nem.

Ilyenkor leveszem a csövet ott, ahol a mosogató alatt a szennyvízrendszerre csatlakozik, rádugom a porszívócsövet és a porszívóval megpróbálom visszafelé fújni. Kis erőlködés után buborékol a víz a gépben, ekkor egy szűrővel elkezdem leszedni a szilárd részeket. Volt, hogy nem ment visszafelé, át kellett szívni a víziporszívóba. Azután működött megint.

Ha a géped viszont öreg már, akkor lehet, hogy tényleg valami végleg megadta magát.

nov. 8. 10:59
 4/6 anonim ***** válasza:
55%
elromott
nov. 8. 11:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Általában a sípoláshoz, főleg ha valamilyen morzekód féle, tartozik egy leírás, hogy mit is jelent, onnantól már lehet sejteni mi a nyűgje.
nov. 8. 12:13
 6/6 anonim ***** válasza:
47%

"hangosan sípolt és nem indult el pár napig próbálkoztam aztán már nem kapcsolt be hiába volt áram alatt tudom,hogy szerelőt kell hívnom"

A sípolás és a szerelő összefüggés miből jött ki neked?

A kezelési útmutatóban olvasottak alapján?

nov. 9. 07:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!