Lesz baja annak a mosokapszulának, ami 60 fokot ir,én pedig 90 fokon mosok? Remélem, a ruhák kibirják.
Figyelt kérdés
tegnap 12:02
1/11 anonim válasza:
A ruhák a mosókapszulát kibírják, a 90 fokot a kapszula is kibírja,hogy a ruhák bírják-e a 90 fokot meg majd meglátod a végén.
2/11 anonim válasza:
Miért akarod 90 fokon mosni a ruhákat?
Ha a fertőtlenítés a cél, akkor vegyél fertőtlenítős mosószer adalékot
3/11 A kérdező kommentje:
Kōszi. De akkor miért irták rá a kapszulára, hogy 30-60 fok? Utolag vettem észre
tegnap 12:22
4/11 anonim válasza:
90 fokon már lebomlanak vagy átalakulnak a kapszula hatóanyagai és elveszíti tisztító hatását.
5/11 A kérdező kommentje:
Már elinditottam a mosást régen. Nem fertŏtleniteni akartam, van olyan ruha, amin még vérfolt is van.
tegnap 12:28
6/11 A kérdező kommentje:
Soval kijōnne, de már ment tōnkre sotol mosogépem
tegnap 12:30
7/11 anonim válasza:
Én mindig úgy tudtam hogy a vért pontosan hogy hideg vízben kell kimosni.
8/11 anonim válasza:
#7 Jól tudtad, pontosan így van!
Viszont a beszáradt vérfoltot maximum hipóval, vagy bármilyen klóros fehérítővel lehet kiszedni maradéktalanul.
9/11 anonim válasza:
A hőfok a legnagyobb gondod mikor 1 véres hulla van a lakásban???
10/11 anonim válasza:
40 fokon ės foltisztitoval bekenem a nagyon koszos ruhát és ki is hozza még beszåradt vėrt is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!