Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen mosógép márkát ajánlasz?

Milyen mosógép márkát ajánlasz?

Figyelt kérdés

Karácsonykor szeretném lecserélni a több, mint 10 éves Whirlpool mosógépemet,érdeklődnék ki milyen mosógép márkát ajánl?

(200.000 Ft alatt)

nov. 4. 13:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem Electrolux PerfectCare 600 van és nem ajánlom, már az első évben elkezdett rozsdásodni. Svéd tervezés, ukrán összeszerelés, ki tudja, milyen alkatrészekből.
nov. 4. 14:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekünk otthon Samsung van. Én szerettem azt a mosógépet. Az albérletben ahol lakók, ott LG van. Ez se rossz, de én úgy vettem észre, hogy bolyhosodik a kötött ruha.

Ezen kívül jó lehet még a beko és az AEG is.

nov. 4. 15:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Bosch. Mi a nyáron egy viszonylag egyszerűbb, közép kategóriás Bosch gépet vettünk, nagyon elégedett vagyok vele.

Egy negatívum van, a gyapjú program, amin a férjem kötött pulcsijait (vagyis nem kötött, ezek az elegáns férfi pulcsik) mosom, nagyon kevés vízzel mos, és hamarabb bolyhosodnak ki. De fogok egy kancsót és töltök a mosáshoz még vizet, így ez a probléma megoldódott.

Gyors, van 1 órás mix program, de szinte az összeset lehet rövidíteni, halk, meg sem moccan centrizés közben. Én szívből ajánlom.

nov. 4. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!