10A-s elöltöltős mosógépet szeretnék a hálózat miatt. Ajánlanátok pár fajtát vagy márkát, ahol még találni ilyet?
Mindenhol az A+++ jelzéssel ellátott gépeket látom, de azok 32A biztosítékosak, sajnos azt nem hiszem, hogy a régebbi hálózat elbírja. Nyilván tervben lesz a felújítása a vezetékeknek, de az nem kis összeg, a mostani mosógépem pedig sajnos úgy elromlott, hogy nem éri meg megcsináltatni.
Köszönöm, ha tudtok segíteni! :)
Szerintem nincs olyan háztartási mosógép aminek 32A kellene.
Honnan vetted ezt? Tudnád linkelni?
Háztartási mosógépben nem létezik olyan ami 32A igénnyel bír még szárítós kivitelben sem ha leold a 32 A-es megszakító az azért volt ismerősodnél mert más nagy fogyasztó is üzemelt vele együtt.
Kérdésedre visszatérve bármelyik ma kapható gép elmegy akár 13 A-es kismegszaktóval is. (230 V 13 A 2990 Watt fogyasztást jelent, a mai korszerű mosógépek legfeljebb 2300-2500 W csúcsfogyasztással bírnak).
32A több mint 7kW lenne.
Egy mosógép szerintem 1-2kW-os teljesítményigénnyel bír.
Elég hihetetlenül hangzik hogy egy mosógépnek 32A kelljen...
Nem vagyok szaki, azért is írtam ide ki a kérdést.
A Bosch márka jó választás lenne?
Samsung/LG
32A minek? Mire? Kályha is van benne?
Az csak a biztosíték, nem jelenti hogy azt ki is használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!