Hol kapható olyan vízforraló, amelynek a tartály része és a teteje is rozsdamentes acélból (vagy üvegből) készült és a vízzel, gőzzel érintkezésbe kerülő alkatrészei nem tartalmaznak műanyagot? Linkeket adj meg légy szíves.
Figyelt kérdés
A tartály része elég, ha 4-5 dl-es, fogyasztása pedig 1500-1800, vagy kb 2000 W.okt. 29. 13:41
1/4 anonim válasza:
Volt már hasonló kérdés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__haztar..
3/4 Szirty válasza:
Már ha nem zavar az a tény, hogy a bele engedett víz kilométereket tesz meg földbe ásott műanyag KPE csövekben...
4/4 A kérdező kommentje:
#1. Köszönöm szépen. Hasznos. Nem ajánlotta fel nekem azt a kérdést, amikor ezt feltettem.
#2. Erre magamtól is rájöttem, viszont én tudom, hogy mihez és mikor kell, hogyan tudom használni.
Írjatok még, mert az #1. hsz-ban megadott linken található az NAGYON túlárazott.
okt. 29. 14:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!