Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hajdu Centrifuga 407-es,...

Hajdu Centrifuga 407-es, hátul fékes vagy elől fékes a jobb?

Figyelt kérdés

Hajdu Centrifuga 407-esből melyik a jobb?

A hátul fékes sima 407 vagy az elől fékes 407.42 amit érdemes felújítani és ami strapabíróbb? Melyiknek jobb, erősebb a motorja és bírja jobban? A régi 407-be még EVIG motor van a 407.42-be már más, azon felül is van hűtőventilátor nem csak a féknél. A sima 407 motorja 5 perc után is épp hogy csak meleg, a 407.42 jobban melegszik talán ezért is van rajta a plusz hűtés.

Sima 407-es: [link]

Új típus 407.42: [link]

#centrifuga #407.42 #előlfékes #hátulfékes
okt. 6. 12:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Nem rosszindulatból írom: Hál. istennek hogy régen megszabadultunk ezektől.
okt. 6. 13:24
 2/11 A kérdező kommentje:
1/1 Ahhoz képest 60-80 ezer egy ilyen és közel sincs annyi anyag minőség benne, mint a sima 407-be.
okt. 6. 14:13
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
ma 14:13 Ezt mire írtad? Mit jelent az 1/1? Én mindkettőtől örülök hogy megszabadultam. Használtam vagy 15 évig és mindig úszott a fürdőszoba a vízben, kész életveszély volt.
okt. 6. 16:49
 4/11 anonim ***** válasza:
79%
egyik sem .
okt. 6. 17:02
 5/11 A kérdező kommentje:
Lesz értelmes, érdemleges válasz is? Netán szakmai, szakmailag szegmentált? Nem az érdekel ki miért nem használja, szabadult meg tőle. Hanem az melyik a jobb, tartósabb, strapabíróbb?!
okt. 6. 19:22
 6/11 anonim ***** válasza:
50%
nem nem lesz ,mert az emberek jó nagy többsége nem egy ősküvületet vesz magának nem szivagya magát .
okt. 7. 05:22
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
Mit szeretnél hallani válaszként? Ha megírod én azt fogom neked válaszolni. Eddig 4 egyforma választ kaptál, nem fogadod el.
okt. 7. 10:15
 8/11 anonim ***** válasza:

Én az újat venném meg, kérdező, a régit felújítani nem éri meg, ugyanis nagyon elhasználódnak az állandó víztől, rázkódástól.

Idős rokonom is ilyet használ még, régi félautomata mosógép és centrifuga. Sokszor mondtam, hogy veszek neki új automatát, de ragaszkodik hozzá.

okt. 8. 12:34
 9/11 A kérdező kommentje:
8/8 Pont az újabbal van több probléma. Mint motorilag, mint a kar és annak reteszelése. Az újabbon műanyag zárólemez van, ami cserés ha a palást belerohadt. Lehetetlen épen szétszedni.
okt. 14. 21:31
 10/11 A kérdező kommentje:
Ja a 407-es 40 év után is köszöni szépen, de jól van új palásttal. Ezzel szembe az új csoda 4 év után lefüstöl azonos használat mellett.
okt. 14. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!