Milyen márkájú mosógépet és szárítógépet ajánlanátok?
Ha lehet írnátok pontos típust?
Leginkább 9kg keresek mindkettőböl.
Esetleg tapasztalatot is.
Köszönöm!
Nekünk a legolcsóbbak vannak amit akkor lehetett venni. Mediamarkt ok márka, köszönik szépen 5 éve dolgozik szépen mindkettő.
A szerelő szerint működésileg mind egy kutya, tartósság és javítás szempontból sz4r mind, érdemes a legolcsóbbat venni.
A 10 év garancia jól hangzik, de az csak a motorra vonatkozik :D Sosem ment még tönkre az ismertségi körben mosógép motorhiba miatt, tudom, mivel én szoktam a családban javítani a gépeket. Szóval tök jól hangzik, de ennyi erővel a gép kerekeire is adhatna 10 év garit, úgyse az fog bekrepálni.
Szóval valójában ők is 2 év garit adnak (mert ez a kötelező)
Az Electrolux-AEG-Zanussi meg mára, sajnos egy cégcsoport, nekem nincs jó tapasztalatom velük.
Elektromos panel megy tönkre x indítás után, beléjük van progrmaozva hogy birjanak mondjuk 9000mosást és utána kisül. A panel ára olyan hogy ne érjen meg kicserélni, vegyél újat. Fogyasztói gazdaságnak hívják.
Tok mindegy, egy kutya mind, ezért kell a legolcsóbbat venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!