Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mièrt kell nekem antiallergèn...

Attila Bé kérdése:

Mièrt kell nekem antiallergèn porzsăkot hasznălnom a porszivoba, nem vagyok allergiăs semmire. Kimèlnem kell a szomszèdot? Csokit se egyek, ha cukorbeteg?

Figyelt kérdés
szept. 12. 16:48
 1/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
68%

Nem kötelez senki, szomszédnak sem árt szerintem.

A különböző mikrofilter, utófilter, motorszűrő igénye abból indult ki, hogy a porszívó kimenő levegője ne terítse be a helyiséget finom porral, mert akkor nem sok értelme a munkának.

De úgy használod, ahogy neked jó.

Hogy az okosok szerint hátha rongálod az immunrendszered és később panaszaid alakulhatnak ki, az olyan dolog, hogy több feltétel függvénye és valóban nem mindenkinél áll elő.

szept. 12. 17:09
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Antiallergén porzsák? Még nem hallottam ilyenről csak szűrőről.

Porzsákból olyat veszel bele amilyent akarsz...

szept. 12. 17:14
 3/7 Szirty ***** válasza:
100%
Nem tudom miért kell.
szept. 12. 17:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én sem hallottam még antialargén porzsákról, szerintem te kevered a hepa filterre, ami plusz szűrés, hogy kevesebb por jöjjön ki a porszívóból
szept. 12. 18:13
 5/7 Koplárovics Béci ***** válasza:
57%

"Csokit se egyek, ha cukorbeteg?"

Ha le szokott cidázni, akkor inkább ne.

szept. 12. 18:47
 6/7 anonim ***** válasza:
73%
Hogy később se legyél allergiás.
szept. 12. 19:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha ki akarsz cseszni a szomszéddal, vedd ki a porzsákot a porszívódból. :)
szept. 12. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!