Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Lehet-e ruhát szárítani sütőben?

Lehet-e ruhát szárítani sütőben?

Figyelt kérdés
Nem egy adag ruháról van szó, hanem 1 darabról. És mondjuk olyan 50 fokon.
szept. 12. 07:04
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Nem. A sütőböl nem igazán távozik a pára, cserébe a mindenféle korom, zsír, stb-t jól magába szívja a ruha.
szept. 12. 07:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én volt mikor Mikróban szárítottam. De csak annyira, hogy beraktam hogy felforrósodjon a ruha, és gőzölögjön. Utána kivettem, és kiráztam a ruhát, hogy távozzon belőle a gőz.
szept. 12. 07:43
 3/9 qborka ***** válasza:
100%
Vasalóval szerencsésebb gondolat 😀
szept. 12. 07:45
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

Aztán a kutyák meg mennek utánad az utcán mert sülthús szagod van :D

Én nem tenném be még egy vadi új tista sütőbe sem, nemhogy egy használtba akármennyire is ki van takarítva.

szept. 12. 07:50
 5/9 anonim válasza:
85%
Én hajszárítóval szoktam szárítani, ha nagyon gyorsan kell száraz ruha. Szerintem szerencsésebb, mint betenni a sütőbe
szept. 12. 07:54
 6/9 anonim ***** válasza:
37%

Nem értem, itt senki nem takarítja a sütöt???? Nálam nincs semmiféle szaga, nincs benne korom vagy zsír, mert kimosom használat után.

Elvileg lehetne, de egyrészt ha magas a höfok, megéghet a ruha, másrészt többször ki kellene nyitni a sütöajtót, hogy a felesleges göz el tudjon távozni.

Füszereket szokás sütöben szárítani, de ott is figyelni kell.

szept. 12. 08:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Sütő nem jó ötlet, mert zsíros, szagos lesz és ki is gyulladhat. Hajszárító jobb.
szept. 12. 09:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Senki nem szokott a sütőben süteményt sütni? Vagy az is zsíros, hússzagú lesz? Ki kell takarítani és akkor nem koszos, szagos.

Szárítani meg max. 50 fokon lehetne benne, de nem igazán jó ötlet.

szept. 12. 10:59
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
A leginkább energiatakarékos, bár időigényesebb, ha felteszed egy ruhaszárító kötélre, aztán megvárod, amíg megszárad.
szept. 12. 19:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!