Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Honnan tudhatom, hogy a...

Attila Bé kérdése:

Honnan tudhatom, hogy a mosogèpem be fogja mondani az "unalmast"? Amig jo, nem akarom lecserèlni (mèg jol mos Electrolux, digitălis kijelzôvel, de egy uj kb 200 ezer Ft). Viszont kb 1 hèt, mire ujat hoznak. 1-2 napra van tartalèk alsoneműm.

Figyelt kérdés
szept. 11. 19:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Szerintem először hívj ki egy mosógépszerelőt, hogy nézzen rá, hogy szerinte meddig bírja még ez a gép, vagy kell-e esetleg cserélni benne valamit, és mit javasol az élettartam maximalizálására.

Amúgy javaslom, hogy havi egyszer 90°C-os programot csinálj üresjáratban, ruha nélkül, de még jobb, ha veszel trisót és ezeknél a 90°C-os géptisztító mosásoknál teszel kb 100 ml-nyit a mosógépadagoló tartályba. Olvass utána a trisónak. Plusz használj valamilyen vízlágyító tablettát/port/gélt. Évekkel meghosszabbítja a géped életét.

Mi Euronicsból vettünk utoljára mosógépet, a régit elvitték, az újat bekötötték, azt hiszem 3-5 napot vártunk rá talán, de hülyeséget nem akarok mondani. Mindenesetre ha beüt a krach, akkor nézz szét a neten h honnan mennyi a szállítási idő, addig meg kézzel kell mosni, más megoldás nincs. Ha nem tudsz kézzel mosni, keress rá YouTube-on tutorialt - ezt nem hülyeségből mondom, tudom h nem mindenki van tisztában még ilyen alapvető dolgokkal sem, amivel nincs is baj, ha valamit nem tudsz, kérdezz vagy keress rá a neten.

szept. 11. 20:51
 12/21 anonim ***** válasza:

Az en 8 eves gepembe szenkefet csereltem es mukodik faszan. Mas baja nem volt.

De amugy ha nagyon akutt kimosod kezzel a gatyadat, vagy elviszed mosodaba.

Vaaagy veszel 10db gatyat, amugy is nonszensz h 3 napra valo gatyad van ossz vissz, ha jo a mosogeped hanem.

szept. 11. 21:04
 13/21 anonim ***** válasza:

Vannak esztétika hibás, vagy csomagolás nélküli üzletek.

Odamész, kiválasztod és elhozod.

szept. 11. 21:13
 14/21 A kérdező kommentje:
Ha egy 80 kg-os mosogèpet kibontatlanul az ajtom elè raknăk (amin mèg fogăs sincsen), elmennèk a bankba, ès 1Ft-osokban a fōldre szornăm a 200 ezer Ft-ot, majd egy jot rōhōgnèk. Ki van fizetve. Szedjèk ōssze! 200 ezer Ft, nem? Ès èrvènyes
szept. 11. 22:25
 15/21 A kérdező kommentje:
Honnan kell rendelnem, hogy hanar kihozzăk? Mi az a "megfelelő hely"? Amugy mindenhol bekōtik. 8 ezer Ft kb. Nem kell szerelő, legutobb is a szăllitok kōtōttèk be. Nincs lăba. Sziv vizet, ès ŭriti azt. Meg a konnektor. Fogyasztăs csak a vizmelegitèskor van. 60 fok nem sok, azt a ruhăk is kibirjăk.
szept. 11. 22:41
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem ertem , hogy tudsz ezen ennyit kattogni. Legyen egy hetre valo gatyad zolnid polod. Mint minden normalis embernek. Amugy se ertem ezt az egeszet. Van 3 gatyad meg zoknid ?

Akkor minimum 2 naponta, de inkabb naponta mosol ? Tobbe kerul a mosas mindennap mintha vennel egy hetrevalo ruhat. En magamra meg egy 9 eves gyerekre mosok. Hetvegen 2x megy a mosogep es viszlat. De pl multkor 2 hetig nem volt mosogepem 1x mostam a szomszednal es vigan elvoltunk.

Raadasul hiaba kattogsz feleslegesen 2x ment tonkre a mosogepem az elmult 9 evben , egyiknek se volt elojele szoval egyik nap mosott masnap mar nem. Csak ugy tudsz ra felkeszulni ha van valtas ruhad.

szept. 12. 07:47
 17/21 anonim ***** válasza:
Vegyél egy tartalék mosógépet és tesztelés után raktározd el. 1000+ IQ! Biztosan találsz neki egy üres sarkot. Tegyél szilikagélt is a csomagba.
szept. 12. 10:53
 18/21 A kérdező kommentje:
Van tartalèk mosogèpem, de mozditani sem tudom (amugy nem tudom, hogy műkōdik-e, a kisszobămban viz sincs, hogy kiprobăljam). Văltăs also jobb ōtlet (egyèb ruhăm van sok). Egyèbkènt kb. 2× mosok hetente. Ha nem rakom tele, az is kimèli. A centri is rongălja, ezèrt visszavettem 400-asra (igy nem 1-2 ora a szăradăs, hanem egy nap)
szept. 12. 16:44
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha csak 2 napra van valtas alsonemud, es 2x mosol/het akkor napokig ugyan abban az alsonemube vagy ? 🤮
szept. 12. 17:55
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem. Mindennap cserèlem. Ha 2-3 naponta mosok, sűrű mosăssal kimèlem a mosogèpet is, mert alig van benne ruha ăllitolag. 10 èvig is jo. Addigra meg măr vilăgvège. Legalăbbis remèlem.
szept. 14. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!