Reggelre leolvadt a fagyasztóból most akkor, amit nem tudok felhasználni, ki kell dobjam?
Ja,most látom, hogy nem jól írtam a kérdést.
De remélem érthető.
Reggelre leolvadt a hűtő fagyasztó része, minden felolvadt. Minden azonnali felhasználásra kell,hogy kerüljön?
Semmit nem lehet visszafagyasztani? (Van másik fagyasztó)
Amit lehet főzz süss meg és meg kőll enni
Húst pl kimondottan nem szabad visszafagyasztani ha már fullra kiolvadt, mert pár nap mulva is már romlott lesz.
Ami zöldségek ilyesmik még nem olvadtak ki teljesen, azokat még ha van lehetőség vissza lehet dobni egy másik fagyasztóba
Nincs rokon, ismerős aki betudna neked tenni?
Húst én is vissza szoktam, jégkrém mehet vissza.
Max azt tudod tenni, hogy veszel a lidl aldi tescoból jeget és ládába beledobálod őket.
Csak olyasmit fagyasztanék újra hőkezelés nélkül, amit esetleg amúgy se lenne muszáj fagyasztani. Pl. sokan dióféléket, mákot vagy csokoládét is tartanak a fagyasztóban, mert így se nem avasodik, se nem molyosodik. A vajat is simán visszafagyasztanám.
Minden mást meg kell főzni, és úgy lehet. Tehát a fagyasztott húsból, zöldségből készült hőkezelt ételt lefagyaszthatod. Az eddigi tippek mellett, ha szeretitek, még gyümölcsmártást is készíthetsz (kiolvasztás után újraforralva elmúlik a csomóssága).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!