Új LG hűtő. Érintős kijelzőt hiába nyomogatom nem reagál. Mi lehet a gond?
LG GBB566PZHMN
Első bekapcsoláskor sípolni kezdett,de csak addig míg nem érte el a fagyasztó a kívánt hőfokot. (Fagyasztó hőmérséklet kijelzője addig villogott nem csak sípolt). Azt gondoltam addig nem reagál az érintős kijelző míg nem végezz,de sajnos utána sem reagál az érintésre.
Mi lehet a gond? Vagy mit csinálok rosszul? Ilyen érintős kijelzőssel még nem volt dolgom...
A be linkelt hűtőnél van egy kép az érintős kijelzőjéről. Nekem a felíratok mellett sehol sincs „csík”,ha ez számít bármit is.
A hőmérséklet kijelzés az jól működik.
használati utasítást minden értelmes ember elolvassa mielőtt egy számára új, ismeretlen berendezést bekapcsolna...
Még most sem késő átolvasni!
Utolsó,az volt az első,mint mindig,de abban nincs szó ilyesmiről.
Mivel nem reagál érintésre,így csak arra lehetne következtetni,hogy ez a része gyárilag hibás...
Első válaszoló, értelem szerűen nincs le „lockolva”,mivel eddig semmi érintésre sem reagált,arra sem...így sem..úgy sem...
huzd ki, dugd vissza
Aztán kezd előlről a hazsnálati utasítás szerint:)
A leírásban benne van hogy kell használni, most néztem meg.
Az 1-es gomb a számjegyek alatt a hűtő hőmérsékletét változtatja ha nyomkodod. Egyel alatta pedig a fagyasztóét.
Nem a számjegyeket kell nyomkodni, hanem alatta vannak a feliratok, azokat nézd.
Ha le van zárva, a LOCK gombot 3 másodpercre nyomva tartva vált a lezárás és nyitás közt.
De a kijelzőre is rá van írva:
Ha így néz ki mint a képen, akkor le van zárva éppen.
"használati utasítást minden értelmes ember elolvassa"
Van az a mondás, hogy: "Ha végképp nem megy, olvasd el a használati utasítást" :)
Már megoldott az érintkezési probléma (panel probléma).
Amúgy meg....Így használati utasítás,úgy használati utasítás. Össz-vissz pár lapból áll a használatija és ott semmi olyan hasznos infó nem volt amire most volt szükség.
Sorry,de nem mindenki olyan h*lye,hogy ha valami új neki,akkor ne azzal kezdje a dolgot,hogy elolvassa,átolvassa. Szóval a „gomb” elemzést és,hogy mikor van lezárva,köszi,hogy leírtad 5-ös válaszoló,de azokkal én is tisztában voltam,mert elolvastam... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!