Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Új LG hűtő. Érintős kijelzőt...

Új LG hűtő. Érintős kijelzőt hiába nyomogatom nem reagál. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

LG GBB566PZHMN

[link]

Első bekapcsoláskor sípolni kezdett,de csak addig míg nem érte el a fagyasztó a kívánt hőfokot. (Fagyasztó hőmérséklet kijelzője addig villogott nem csak sípolt). Azt gondoltam addig nem reagál az érintős kijelző míg nem végezz,de sajnos utána sem reagál az érintésre.

Mi lehet a gond? Vagy mit csinálok rosszul? Ilyen érintős kijelzőssel még nem volt dolgom...

A be linkelt hűtőnél van egy kép az érintős kijelzőjéről. Nekem a felíratok mellett sehol sincs „csík”,ha ez számít bármit is.

A hőmérséklet kijelzés az jól működik.

aug. 17. 00:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet le "lockoltad"
aug. 17. 00:20
 2/8 Mad Max2 ***** válasza:
70%

használati utasítást minden értelmes ember elolvassa mielőtt egy számára új, ismeretlen berendezést bekapcsolna...

Még most sem késő átolvasni!

aug. 17. 06:12
 3/8 A kérdező kommentje:

Utolsó,az volt az első,mint mindig,de abban nincs szó ilyesmiről.

Mivel nem reagál érintésre,így csak arra lehetne következtetni,hogy ez a része gyárilag hibás...

Első válaszoló, értelem szerűen nincs le „lockolva”,mivel eddig semmi érintésre sem reagált,arra sem...így sem..úgy sem...

aug. 17. 07:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Nincs lezárva és nem reagál, akkor hibás az érintő.
aug. 17. 09:30
 5/8 Mad Max2 ***** válasza:
0%

huzd ki, dugd vissza

Aztán kezd előlről a hazsnálati utasítás szerint:)

aug. 17. 09:32
 6/8 anonim ***** válasza:

A leírásban benne van hogy kell használni, most néztem meg.

[link]

Az 1-es gomb a számjegyek alatt a hűtő hőmérsékletét változtatja ha nyomkodod. Egyel alatta pedig a fagyasztóét.

Nem a számjegyeket kell nyomkodni, hanem alatta vannak a feliratok, azokat nézd.

Ha le van zárva, a LOCK gombot 3 másodpercre nyomva tartva vált a lezárás és nyitás közt.

De a kijelzőre is rá van írva:

[link]

Ha így néz ki mint a képen, akkor le van zárva éppen.

aug. 17. 10:43
 7/8 Szirty ***** válasza:

"használati utasítást minden értelmes ember elolvassa"

Van az a mondás, hogy: "Ha végképp nem megy, olvasd el a használati utasítást" :)

aug. 17. 13:04
 8/8 A kérdező kommentje:

Már megoldott az érintkezési probléma (panel probléma).

Amúgy meg....Így használati utasítás,úgy használati utasítás. Össz-vissz pár lapból áll a használatija és ott semmi olyan hasznos infó nem volt amire most volt szükség.

Sorry,de nem mindenki olyan h*lye,hogy ha valami új neki,akkor ne azzal kezdje a dolgot,hogy elolvassa,átolvassa. Szóval a „gomb” elemzést és,hogy mikor van lezárva,köszi,hogy leírtad 5-ös válaszoló,de azokkal én is tisztában voltam,mert elolvastam... :)

aug. 18. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!