A beépített elektromos páraelszívók elektromos csatlakoztatása villásdugóval történik? Ha le akarom szerelni őseimnél a mostanit, hol érdemes keresnem a csatlakozást? Gorenje.
"...hol érdemes keresnem a csatlakozást?"
A vezeték mentén a készülékből induló végétől kezdve.
Nem is akartam megkérdezni, csak úgy néz ki nem lesz más lehetőségem.
Csak gondoltam lesz annyi segítség itt, hogy valaki megmondja, hogy ezeknél jellemzően hol van a kábel, mert a leírásban nem volt benne és én múltkor benéztem a szűrőket leszedve, de elsőre nem láttam, gondoltam esetleg... de tulajdonképpen nem is vártam más válaszokat..
"..de tulajdonképpen nem is vártam más válaszokat.."
Percek alatt meg lehetne mondani mi a válasz a kérdésedre pontosan, ha látnánk hogy van kivitelezve.
Viszont nem látjuk.
Így sajnos csak olyan válaszokat lehet adni, ami számtalan újabb kérdést vet fel benned és mivel nem a várt választ kapod minket hibáztatsz. Azért léteznek szakemberek hogy megoldják ezeket a problémákat személyes jelenléttel.
Elnézést kérünk emiatt, nagyon sajnáljuk!
Hát csak az a baj a szakemberekkel, hogy mostanában sok dolgot nem vállalnak és most még azt vadászok, mert akiket hívtam nem foglalkoznak csak javítással.
A kérdés feltevés előtt néztem a leírásokat is, de nem láttam a rajzon a kábelt.
gorenje df6116e
Önmagában nem is lenne gond, ha most szerelném be az újat és semmi se lenne még beépítve, akkor látnám, előtte lefotóznám mi hogy van stb.
Teljesen megértem a dilemmádat hogy nincs szaki aki vállalja vagy épp drága.
De "home made" módon nekimenni nulla ismerettel úgy hogy "hova megy a kábel" nem szabad.
Úgy folytatni pedig hogy nem tudom hogy kell, de "próbáljuk meg így, nem megy, akkor próbáljuk meg úgy" az igencsak veszélyes lehet.
(mindig a hoppával van a probléma)
Én nem tudom milyen ismeretekkel rendelkezel, de nem így kéne megtanulni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!