Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Melyik hűtőt ajánlanátok...

Melyik hűtőt ajánlanátok hálószobába?

Figyelt kérdés

Nyilván praktikus ha minél csendesebb (lehetőleg fel se tűnjön hogy működik), villanyszámlán nem látszik meg a működése és azért lehessen bele pakolni.

A Klarstein Happy Hour 48L minibárt próbáltam ki legutóbb, ami rendkívül csendes, egész keveset fogyaszt, kapacitása éppen elegendő, bár nem bánnék egy kicsit nagyobbat. A fő probléma vele viszont az volt hogy a hűtőteljesítménye nagyon gyenge. Egy hasonló hűtőt keresek, kicsit nagyobb kapacitással, illetve hűtőteljesítménnyel.

júl. 22. 20:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Hálószobába nem jutna eszembe hűtőt venni, tehát nem tudom.
júl. 22. 21:01
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
Én max egy éjjeli szekrény méretűt tudnék elképzelni az ágy mellé
júl. 22. 21:34
 3/11 anonim ***** válasza:
70%

A minibárhűtőnek 7-12 Celsiust kell tudnia definíció szerint

3 fajta hűtő van:

Kompresszoros: olcsó, zajos, jól hűt, de ha kicsi a kompresszor pl minibár hűtő, akkor nem fog 2-7 Celsiust csinálni, amit egy rendes hűtőnek kell tudni

Abszorpciós: csendes, drága és szar a hatásfoka, nagy melegben kb használhatatlan

Peltier elemes: sokat fogyaszt, halk, csak kis hűtőteret képes hűteni és nagy melegben hadználhatatlan

júl. 22. 22:54
 4/11 anonim ***** válasza:
1. Akkor nem voltál még kollégista ezek szerint. :D Hamar hozzá lehet szokni amúgy.
júl. 23. 16:11
 5/11 anonim ***** válasza:
De általában a szekrénybe beépíthető hűtők halkabbak. Csak nyilván drágábbak is.
júl. 23. 16:12
 6/11 anonim ***** válasza:
ma 16:11 És mi köze a hálószobámban lévő hűtőszekrénynek a kollégiumhoz? Egyébként:Voltam kollégiumban mindössze 4 évig középiskolás koromban. és 1,5 év katonaság. És továbbra sem tennék hálószobámba hűtőszekrényt.
júl. 23. 20:28
 7/11 anonim ***** válasza:
6. Köze csak annyi van, hogy vannak koleszok, ahol a hálótérben van elhelyezve hűtőszekrény, sokszor a legócskább, legzajosabb fajtából. De lényegtelen igazából, nem vagyunk egyformák, s ez nem is baj.
júl. 24. 00:19
 8/11 anonim ***** válasza:

ma 00:19

Talán olvasd el a kérdést: Hálószobáról és nem hálótérről van szó. A kérdező villanyszámlát emleget, gondolom a kollégium számláját nem terhelik rá. Egyet már kipróbált, gondolom nem a sajátját vitte a közösségbe. Most is venni akar, gondolom nem kollégiumi használatra.

júl. 24. 06:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Egy hűtő azért nem emel annyit a számlán. Mellesleg egy 15-20 négyzetméteres koli hálótér vetekszik egy hálószoba méretével. De lényegtelen, mint mondtam, én csak a zajra reflektáltam. A kérdezőnek egy beépíthető hűtő javasolt, ami 30-34 dB-el elketyeg.
júl. 24. 13:45
 10/11 A kérdező kommentje:

Na tessék. Az ember feltesz egy ártatlan kérdést és mindjárt háború tör ki.

Igen, a csendnek ára van a 20-30 dB-es kategória sosem fog elég jól hűteni. Szerintem szétnézek a 30-40 dB-es modellek között, amelyek már képesek hozni a normál hőfokot.

júl. 24. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!