Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mennyibe kerül egy konyhai...

Mennyibe kerül egy konyhai mérleg?

Figyelt kérdés
Nem kell csúcs-szupernek lennie, a lényeg, hogy hosszútávú használatra legyen képes.
2010. nov. 1. 10:29
 1/4 anonim ***** válasza:
500Ft - 10500Ft
2010. nov. 1. 10:41
 2/4 anonim válasza:

Én két éve vettem egy német gyártmányú Soehnle Plateau márkanévre hallgató konyhai mérleget és megvagyok vele elégedve. Akkor az intersparban vettem 5900 Ft-ért de lehet, hogy akciós volt.

Azért tetszett meg mert 10 kg-ig terhelhető max 2grammos eltéréssel.Lehet vele tarázni is, azaz rátehetsz egy edényt és gombnyomásra lenulláz, figyelmen kívül hagyva az edény súlyát. Szerintem főzöcskéléshez kitűnő választás.

2010. nov. 1. 11:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Szemeztem a Soehnle márkájú mérlegekkel.:)
2010. nov. 1. 19:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekünk 2 éves,4e ft-os,Lidl-s van.Sokat használjuk,csak max 3 kg-ig mér.Előnye: falra szerlhető,és felhajtható a mérő-része...nem kell elővenni,ha kell.

2 fajtát szoktak árulni,az egyikben óra,a másikban hőmérő van,óriási-2cm-s számokkal.

A gombelem(2)még a kínai piacon is 200ft/db.Másfél évig bírta.

2010. nov. 3. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!