Van olyan kivezetés nélküli mobil klíma, ami tényleg hatékonyan hűt?
Egy kétszintes, 130 m3-es ház alsó szintjére kellene.
Tudnátok ajánlani konkrét típust?
kivezetés nélkül esélytelen.
Mi próbára kaptunk kölcsön egyet, márkát nem írok, de nem olcsó kategóriás. Kivezettük, de így is 2 fokot hűtött össz vissz a szobánkon.
Úgyhogy én nem ruháznék be ilyenre az tuti
Hát... nem értem teljesen a problémát, írd le!
Mindenre van megoldás, csak itt nem értem, hogy mi a gond. Alapvetően: mobilklímát nem! Ez egy nagyon rossz kompromisszum, hangos a kompresszor, a szobából szívja ki a levegőt (az egy csövesek) stb... alapvetően utólagos léghűtésre a split klíma a javasolt. Van egy kinti hőleadó rész, ott a meleg, nem zavar be semminek, a benti pedig csak magán vezeti át a levegőt, és felveszi a hőt (vagy fűtés funkciónál fordítva, ezt manapság kb minden klíma tudja).
Split klíma néhány helyen nem megoldható, mint pl műemlék épületeknél. De erre is van megoldás. Vagy lehet ablakba is illeszteni klímát. Ezerféle dolog létezik. Csak tudnunk kéne a pontos helyzetet. Mert mobil klímát oda se raknék ogazán, ahol semmilyen más megoodás nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!