Létezik még hátsó kivezetésű szagelszívó?
A luk a falban adott és nem is tudunk vele mit kezdeni (albérlet). Viszont olyan magasságban van, hogy csak olyan szagelszívó lenne jó, ami hátsó kivezetésű, mert a felsőt már annyira alacsonyra kéne tenni, hogy lefejelnénk. Voltunk személyesen több boltban(media markt, euronics..stb.), de mindenhol csak felső kivezetésűt árulnak. Nézegetem a neten, azt hittem a hagyományos kivezetés jelenti a hátsót, de egy olyan sincs, amiről lenne egy kép, hogy biztosan lássam hol van a luk.
Valaki esetleg tudna linkelni egy ilyet? A típus meg ilyesmi nem releváns. Csak az számít, hogy a hátulján legyen a luk :)
Köszönöm
Köszönöm!
Ami elbizonytalanít, hogy nem látom a képen a hátsó lukat, csak a tetején, a leírás szerint viszont van rajta....
Tudom, hogy ez nem egy atomfizika, de már néha azt érzem, hogy ez a szagelszívó vásárlás meghaladja a képességeimet :D Lehet írok nekik, hogy biztosan olyan-e, mint ami nekem kell :)
A termék oldalán van PDF-ben használati utasítás ami szerint felül kerek nyílás van,hátul meg szögletes-ami el van takarva.
A kép sötét de lementve és kivilágosítva látható.
Köszönöm szépen!
Megszakértem :D
Azt is szakérdts meg hogy szabad-e a lakásba elszívót tenni.
Pont az ilyen gépek hanyag beszerelése miatt szoktak szénmonoxid mérgezések miatt bekerülni az emberek a híradóba...
Hogy lehet egy konyhai szagelszívótól szénmonoxid mérgezést kapni?
Egyébként családi házról van szó. Azt gondolom ezt nem szabályozza senki külön, ráadásul volt is ott elszívó, azért van kifúrva a fal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!