Milyen kapszulás kávéfőzőt javasolnátok?
#8
A kotyogóst is tudni kell jól lefőzni, és nagyon sokan nem tudják. Ha égett, gumi ízű a kávé, az nem az nem annak a hibája, hogy kotyogóssal lett főzve, hanem azé, aki főzte.
Sok féle kávét lehet kotyogóssal főzni, espresszót is.
Már nem gumi a gumi se a kv főzőben.
Valami szilikonos keverék és nincs semmi gumi íze se akármeddig sikerül égetni.
Egyébként minden kv főzőbe van tömítés.
De nekünk is van 2 kotyogós, 2 kapszulás és egy Philips automata gép.
Nagyon jó kávét főznek ezek, de nekem a kotyogós ami izlik.
A kotyogós alapvető problémákkal küszködik. Kb 130°C -ot ér el a víz a tartályban, mire megindul az áramlás. Akár hogy trükközöl, ahogy ez a víz eléri a kávét azonnal lekozmálja. Innen ered a kotyogós sajátos "ízvilága".
A szivattyús gépek 40-50 fokkal hidegebb vízzel működnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!