Milyen kapszulás kávéfőzőt javasolnátok?
Én egy Nespresso Vertuo pop gépet használok és meg vagyok elégedve vele. Ez olyan, hogy többféle adagú kávét tud adni, ristrettótól a nagy adag bögrés mug kávéig. És nem kell semmit állítani csak a gombot megnyomni amikor érzékeli milyen kapszula van benne és finom , nagyon habos-krémes kávét ad.
Igaz azt nem szeretem, hogy hangos.
De nincs baj vele,1.5 éve használom és még vagyok elégedve vele. Igaz ehhez csak rendelni lehet kapszulákat,de nem probléma,mert sok fajta ízesítésben és adagban van és ingyen is lehet kiszállítást kapni, plusz a használt kapszula is ingyen visszaküldhető. Vannak drágább gépek, Nespresso oldalt ajánlom,Vertuo néven.
Nagyon szépen köszönöm! Ment is a zöld.
Még azt szeretném kérdezni, hogy a kapszulák nem nagyon drágák?
Ez attól függ kinek mi számít drágának 😊.
Akinek fontos, hogy minőségi kávét fogyasszon, annak az ár nem elsődleges.
De ezt is meglehet nézni ott a Nespresso oldalál,kávékapszulák oruginál/Vertuo .
Pl a legkisebb Ristretto 180ft, Espresso 180-210ft, Dupla Espresso 210-250ft.
Ízesített és nagy adagúak 270-370ft.
A kotyogóssal a legjobb kávét lehet főzni és kb 50 ft egy kv .
Olyat kisérletez ki az ember ami neki ízlik.
Három felkiáltójeles költséghatékonyság esetén a legrosszabb választás a kapszulás. 200-400 Ft-ra jön ki vele 1 adag kávé!
Nescafe 2in1 instant kávé, viccen kívül.
100Ft-ért kapsz a közhiedelemmel ellentétben egy egész elfogadható hosszú kávét, amihez csak egy bögre meg forróvíz kell.
Az instant kávé is teljesen hétköznapi kávéként kezdte, csupán lefőzés után kiszárították belőle a vizet.
#5 Én persze ismerem és tudom milyen a hagyományos kotyogós kávé, de össze sem lehet hasonlítani egy krémes,malátás-kekszes vagy csokoládé ízű kávéval, sok féle ízesítéses kapszulás kávéval.
Ráadásul a kapszula légmentesen záródó,így nem veszíti el az aromákat,míg a zacskós kávé felbontás után elveszítí .
Hm, kotyogós. Már legalább 30 éve ittam utoljára olyat, de még mindig emlékszem arra az égett gumira emlékeztető utóízre.
Amúgy szerintem sem rossz a kapszulás, de az összes lehetőség közül az a legdrágább.
#6 Nekem a kávézás nem a spórolásról szól. Akinek ez a legfontosabb, saját döntése milyen minőséget akar.
Ahogy a kapszulás gépek ára is jóval több, mint egy kotyogó, de míg a géppel számos kávét lehet készíteni és több féle ízben,erre nincs lehetőség a hagyományos kotyogóssal. Ráadásul a kotyogó hamar tönkremegy a fogantyúnál, a szelepnél. Könnyen megégetheti magát az ember ha nem figyel, hogy hol fogja meg a forró eszközt.
Amúgy ha kérsz egy kávét étteremben, cukrázdába, 600-700Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!