Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mit csináljak zúgó hűtővel?

Mit csináljak zúgó hűtővel?

Figyelt kérdés
Egy ponton elkezdett zúgni, és azóta nem hagyja abba. Apám szerint nincs vízszintezve. Kivízszinteztük, úgy is zúg. Ide-oda billentettük, előre-hátra döntve beállítottuk, aztán abbahagyta, de egy idő elteltével mindig újrakezdi. Nagyon idegesítő.
jún. 15. 17:03
 1/6 Szirty ***** válasza:
75%

A hátulján a csőkígyó (kondenzátor) és a hozzá vezető csövek szoktak hozzáérni valamihez, amiatt csúnyán tud zúgni. A kompresszor elég rendesen rázza.

Én azt nézném át.

jún. 15. 17:15
 2/6 anonim ***** válasza:
6%
Húzd ki, akkor nem fog zúgni
jún. 15. 17:15
 3/6 Szirty ***** válasza:
53%

"Húzd ki"

Az is egy "megoldás", de jár némi következménnyel.

De ha úgy szoktad hogy ha csöpög a csap és ezért elzárod a főcsapot, akkor biztos rendben van így :)

jún. 15. 17:19
 4/6 anonim ***** válasza:
67%

Vagy a motor rezonál a gumibakokon, vagy a rács, innen nem tudjuk neked megmondani, húzd el, tapogasd, hallgatózz.

Nekem évekel ezelőtt volt ilyen gondom, mosogatószivacsot tuszkoltam be egy helyre és azóta is ott van, és nics zaj. De hogy hova kell tenni hogy jó legyen, azt vagy egy óráig keresgéltem, de megérte.

jún. 15. 18:09
 5/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:
39%
Távolabb kell húzni a faltól a nyomozás idejére. Amikor zörögni kezd, megfigyeled a zaj forrását, mozgatod az alkatrészeket stb.
jún. 15. 19:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Én ott kezdeném amit a :ma 17:15 válaszoló írt. Szinte mindig megoldotta egy pár darab befőző gumigyűrű ami megakadályozta a kondenzátor remegését.
jún. 15. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!