Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Gorenje tűzhely teleszkópos...

Gorenje tűzhely teleszkópos sínje ( ahol a görgők futnak) csupa fehér zsír. Ez normális? Nem túlzottam van gusztusom így sütni benne.

Figyelt kérdés
jún. 13. 12:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Hat talan ki kene takaritani.
jún. 13. 12:13
 2/5 A kérdező kommentje:
De mi hozza le a gépzsírt? Teljesen nem lehet kitakarítani, mert a görgös csúszkás részt nem lehet levenni. Azokon mindig marad.
jún. 13. 12:16
 3/5 Szervizmérnök úr ***** válasza:
Ne viccelj, az élelmiszeripari szilikonzsír, kenyérre is kenheted, csak átmegy rajtad.
jún. 13. 13:40
 4/5 Szervizmérnök úr ***** válasza:
...fehér színű lehet teflonnal adalékolt, de az sem emészthető és a tévhitekkel ellentétben nem is mérgez le.
jún. 13. 13:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor azt nem kell róla leszedni ugye? Megijedtem, nem ismertem ezt az anyagot, de ahogy latom tenyleg sokmindenhez teszik. Igen erdekes allagú fehér.ha tudnám hogy kell ide fotót tenni, megmutatnám
jún. 13. 13:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!