Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Vajon csak le akar húzni a...

Vajon csak le akar húzni a mosógépszerelő?

Figyelt kérdés

Nagyszüleimnek van egy LG mosógép, de ez még szíj meghajtású.

Kb 1 hónapja kihívtuk a szerelőt, mert a szivattyú elromlott benne, és szárazan ment le a mosás. Kicserélte, és megállapította, hogy cserélni kellene a szíjjat is. Kicserélte, majd az új szíj elszakadt, kijött megint a szerelő, és azt mondta ki kell cserélni a motort 50 ezer Ft-ért.

Ez csak nekem tűnik lehúzásnak?

Előtte 10+ évig ment szétszedés nélkül a gép, most meg 3.-jára kell megcsináltatni.

2024. jún. 12. 16:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
57%

Az összegekkel semmi baj, sajnos, iszonyúan megemelkedtek az effajta szolgáltatások árai. Az indokoltság az más kérdés. Távolba-, múltba és jövőbelátó idejárók el tudják bírálni, hogy nálad mi a helyzet. :D Az kétségtelen, hogy a legolcsóbb árát most majdnem kifizetnéd, ha a motorcserébe is belemennél (vasárnap néztem végig a kínálatot a volt Europarkban a Médiamarkecben, nem láttam 100 alatt), és az új is biztosan jó lenne 3 évig (garanciafüggő, a garancia lejárta után 2 héttel fog tönkremenni, szóval vegyetek plusz garanciát, ha van rá lehetőség, bár akkor már nem száz lesz az, meg a szállítás...)

Nekünk egy 10 éves elektrolux van, plusz garanciával 5 év gari volt, mint írtam, utána két héttel hibásodott meg először). Most volt kint harmadszor a szerelő, mert folyt a víz belőle, de nem találta meg, hol, és azóta nem is folyik, viszont elkezdett nyikorogni. :D Előtte a legolcsóbbra mentünk, és 5 évig az is jó volt. Ha nem lenne erőszakos feleségem, a legolcsóbbat venném mindig, :D

2024. jún. 13. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!