Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » 6 éves mosógéphez érdemes...

6 éves mosógéphez érdemes szerelőt hívni?

Figyelt kérdés
A hibajelző villog, nem tudom mi lehet a gond.

2024. máj. 29. 23:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekünk a szintén Whirlpool mosógép 9 évig bírta. Egyszer hívtam hozzá szerelőt, mert folyt a mosógépből a víz, akkor 5000-rel megúsztam. Később kellett még cserélni egyszer egy bilincset a beömlőcsövön (mert folydogált) és ki kellett cserélni a programindító gombot, mert eltört. Mindkettőt megcsináltam magamnak.

Ha már be sem ereszti a vizet, akkor lehet szivattyú gond vagy eltömődés, szerintem megér egy szerelőt.

2024. máj. 30. 09:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekünk szintén Whirlpool felültöltős van, 11 éves, 3 éve tönkrement benne a szivattyú, akkor a szerelő mindössze 15-20 perc alatt megcsinálta, alkatrész + munkadíj = 12 ezer Ft volt, abszolút nem sok. Most nyilván több, de nem hinném, hogy olyan horrorárban lenne, persze szerelőtől is függ. Amúgy mondta az ürge, hogy a gyártók manapság 7-8 évre tervezik az ilyen gépeket, ha annyit kibír, már nyert ügyed van, de ha olcsón javítható, az mégjobb. Egy próbát mindenképp megér a javíttatás, vagy hogy legalább véleményt mondjon.
2024. jún. 8. 15:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!