Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Ha szeretnék Budapesten...

Ha szeretnék Budapesten megjavíttatni egy kisméretű konyhai vízforralót hová vigyem?:)

Figyelt kérdés
Arra is kiváncsi leszek persze, hogy érdemes e pénzt költnei rá, vagy vegyek egy újat: de azt hallottam, hogy ezek egyszerű készülékek.

2024. máj. 28. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez ilyen átlag kancsós vízforraló, azt dobd el. A bevizsgálás költsége nagyobb mint egy új ára.
2024. máj. 28. 18:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Tartottam ettől :D De olyan gáz, hogy szemetet termelek. Tiszta lelkiismeretfurdalásom van.
2024. máj. 28. 19:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes, 10-ért már kapni újat.
2024. máj. 28. 19:14
 4/4 Katona Dius ***** válasza:
Sajnos mostanában kb ilyen a termékek jó része. Többe kerül megjavítani, mint újat venni. Én is utálom kidobni a cuccokat, de nem tudsz mit tenni.
2024. máj. 31. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!