Mennyit fogyaszt egy melegítőventillátor?
Az van ráírva, hogy 2x1000kW.
De ezt nem tudom, hogy kell átszámolni kWh-ba.
10 ezer forinttal több lett a villanyszámlánk, és eléggé sokallom, mert max. 48 órát ment, vagy annyit sem.
Tud valaki segíteni?
Nektek mennyi szokott lenni a villanyszmlátok?
Na-na! A 2*1000kW egy falunak is elég!
Ha 2*1000W, akkor 48 óra alatt ca. 5000Ft.-ot fogyasztott.
Többet nem is igen tudhat egy hálózat, nem sok marad másra...
igen, watt, bocsi.:)
1 szobás lakásunk előző havi villanyszámlába 19e lett, 2 hét alatt 6 körül tartunk.
sztem ez nagyon sok.
meghibásodhatott valami?
Köszi a válaszokat.
Éjszaka meg nap közben, mikor nem voltam itthon, 8 óra alatt 2-3 kW ment el. Az sok? Kicsi villanybojler, meg hűtő, más nem ment.
Nem, az nem sok /tessék számolni./ Boyler nem igazán van 1kW alatt, az 8 óra alatt 8 kw lenne.. Hűtőszekrény ca. 200W, 8 óra alatt 1,6kw állandó üzemben.
Mindenre rá van írva a teljesítményfelvétele, igazán könnyű számolni...
Semmi nincs nálad meghibásodva, ennyi megy el..
:(
Köszi.
Pedig a bojlert csak fürdés előtt szoktam felvenni. Ez nagyon sok.
Boylert felvenni?? A boylerben van egy automata hőkapcsoló, amint elérte a beállított hőfokot, kikapcsol, de ez az előző hozzászólásból látszik is, hogy nem volt végig bekapcsolva...
Szakaszosan megy, ugyanúgy, mint a hűtőszekrény, az se egyfolytában, hanem egy hőfokkapcsolóval /termosztát/ vezérelten..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!