Klíma de milyen? Teljesen tanácstalan vagyok. Halk legyen, ez nagyon fontos, és ne kelljen szétbarmolni a házat nagyon, meg a szűrőrendszer is jó legyen, beteg ember mellé lenne. Folyt. lent.
Teljesen tanácstalan és tapasztalatlan vagyok nőként, hogy milyen klímát vegyünk. Fontos szempontok: halk legyen, ne fogyasszon sokat, a lehető legkisebb átalakítást igényeljen. Egyáltalán létezik ilyen? Mobil klíma nem jó opció ugye, ami megfelel ezeknek a kritériumoknak?
Köszönöm ha segít olyan aki ért hozzá.
Így van.. ezek a legóccóbbak max 25-30 nm szobára vannak tervezve. De nyilván ha jó a hőszigetelés, jó a hőtartása a háznak, meg nem fűt ezerrel mindenféle gép/kütyü/konyha/akármi, akkor elég lehet kisebb is.
(helyiség!! helység az a település)
Ó, elírtam, szóval 35 nm-es a terület. Kertes, tégla, szigetelt ház.
Ezt néztük ki. Mi a véleményetek.
Daikin?
Felső kategória, garancia érvényességéhez kötelező karbantartás (más klímánál is).
Ne feledd, ez a vétel ára.
Ezt még fel is kell szerelni és utána Daikin elfogadott szerelővel szervizeltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!