Klíma de milyen? Teljesen tanácstalan vagyok. Halk legyen, ez nagyon fontos, és ne kelljen szétbarmolni a házat nagyon, meg a szűrőrendszer is jó legyen, beteg ember mellé lenne. Folyt. lent.
Teljesen tanácstalan és tapasztalatlan vagyok nőként, hogy milyen klímát vegyünk. Fontos szempontok: halk legyen, ne fogyasszon sokat, a lehető legkisebb átalakítást igényeljen. Egyáltalán létezik ilyen? Mobil klíma nem jó opció ugye, ami megfelel ezeknek a kritériumoknak?
Köszönöm ha segít olyan aki ért hozzá.
Ha csak ennyi van, akkor a legolcsóbbak között lehet nézelődni. Nem tudom mi most a beszerelési ár.. 70 környéke?
Normál split klíma. Mobilklímák felejtősek.
Fúrni kell a csöveknek, kell áram is, lesz egy kültéri egység, ami általában fali konzolon csücsül, és lesz a belső keringető. A szűrőt a belső egységen évente kétszer javasolt tisztítani. Érdemes lehet kitanulni a takarítását akkor, és még ennél is gyakrabban végezni.
A fogyasztásuk viszonylag alacsony, hiszen ezek hőcserélők, 2-4-es COP-vel. Nyilván a hűtendő légtömeghez kell mérnetezni a megvásárolandó klímát, így a franc tudja.
Jé, 300.000 még kevés is? Mennyi lenne az az összeg amiért már egy viszonylag jobb klímát lehetne venni? Kb. 50 nm-es helységbe lenne.
Laikusként azt olvastam, hogy a split klímát ajánlják inkább. Ez az infó igaz?
A Midea milyen gyártmány?
Arra a következtetésre jutottam olvastagva a neten, hogy a japán klímák megbízhatóak, jók.
50nm-es helyiség brutál nagy… oda egy 3,5kw-os sem elég…
Milyen épület, milyen falazat, hányadik emelet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!