Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Az EON által meghirdetett...

Az EON által meghirdetett áramszünet óta nem kapcsol be a bojler. Más is tapasztalt már hasonlót?

Figyelt kérdés

Bojlerszerelő már járt kinn, nem talált problémát a bojlerben. Javasolta, hogy hívjam az Elműt (holnap fogom), mert a villanyóraszekrényben lehet a gond. Ha nem ott, akkor a bojler és a szekrény közti vezetéknél.

Volt már hasonló gondotok?

Biztos, hogy az áramszünet okozta, azóta nem kapcsol be.

2024. máj. 3. 20:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Mikor volt az áramszünet?
2024. máj. 3. 21:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Hétfőn délután. Kedd este vettem észre, hogy nincs meleg víz.
2024. máj. 3. 21:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Aha... akkor lehet hogy az a távvezérelt kapcsoló döglött meg ami kapcsolja a vezérelt áramot. Azt szoktad régebben hallani csattani amikor kapcsol?
2024. máj. 3. 21:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Hm, rémlik valami ilyen, de nem vagyok benne biztos. Ha ez a kapcsoló romlott el, az elmű cseréli itt a helyszínen?
2024. máj. 3. 21:59
 5/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:
Be kell vinni a szervizbe. Házzal együtt.
2024. máj. 4. 00:19
 6/9 A kérdező kommentje:
Mit? A villanyóraszekrény tartalmát, ami le van plombálva, és csak az elmű nyúlhat hozzá?
2024. máj. 4. 00:47
 7/9 anonim ***** válasza:

A szolgáltatóval vedd fel a kapcsolatot nálatok az Elmü mint írtad. Az lehet a gond hogy vagy a távvezérlő egység ment tönkre az áramkimaradás végett, lehet annak egyik belső biztosítéka amit csak plomba bontással lehet feltárni így ahhoz mindenképp a szolgáltató kell. De lehet hogy maga a vezérlő nem kapja meg valamiért azt a jelet amit kellene és az szintén a szolgáltató hatásköre kivizsgálni és megoldani a hibát.

Nálam is sokszor okozott ez problémát hogy nem kapcsolt mindig és nem úgy amikor kellett volna, így inkább átköttettem a rendes "nappali" hálózatra és oké fizetek többet lesz.rom de nekem mindig legyen melegviz.

2024. máj. 29. 18:37
 8/9 A kérdező kommentje:
Volt kinn a szolgáltató, náluk volt a hiba, javították. :)
2024. máj. 31. 11:33
 9/9 anonim válasza:
Nálam most ugyan ez a helyzet.
szept. 21. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!