Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Önkormányzati albérletben...

Önkormányzati albérletben lakom több éve, ahol kilyukadt a 8 éves villany bojler. Az albérleti szerződésbe belefoglalták, hogy a bérlő köteles gondoskodni a lakás berendezéseinek a cseréjéről. Akkor így nekem kell fizetni az új bojlerért?

Figyelt kérdés
2010. okt. 27. 12:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen ha tartalmazza szerződés akkor te állod a számlát.

Ez a legáltalánosabb mód, sőt még azt is bele szokták írni hogy ha felmondod a szerződést akkor a te költségeden kell az eredeti állapotot visszaállítani(tisztasági festés, új szőnyeg/pvc,elavult berendezések cseréje stb.)

A te esetedben pont egy elavult berendezésről van szó, amúgy is cserélned kellene előbb vagy utóbb!

2010. okt. 27. 12:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem volna egyszerűbb a lakás fenntartóját megkérdezned? Ha jól tudom, a boyler nem berendezés, hanem a lakás tartozéka.
2010. okt. 27. 13:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Berendezés alatt értendő minden olyan helyez kötött vagy nem kötött tárgy amit nem az albérlő hozott a bérleménybe.

Rengeteg példa lehet:bútorok-tv készülék-gáztűzhely-bojler-kályha stb. !

2010. okt. 27. 15:01
 4/5 anonim ***** válasza:
javaslom vegyél egy használtat sok helyről kidobják mert átállnak másra. Ha veszel egy nem lukast és 10 ezerből esetleg felujitatod jobban jársz mintha veszel 4o-é ujat
2010. okt. 28. 08:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok...azért javaslom nézesd meg vizszerelővel mert hátha nem lukas hanem valamelyik tömitésnél folyik a viz. 8 év alatt azért nem volna szabad kilukadnia
2010. okt. 28. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!