Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Tulajdonképen miért tartanak...

Tulajdonképen miért tartanak fent az emberek hűtőt? Egy olyan világban ahol 10-percre van a bolt ahol hűtő is van akkor minek? Miért esznek más vagy harmad napos ételeket? Minek van autójuk mikor házhoz szállítanak szögtől kezdve a tejig

Figyelt kérdés

a betonkeverőn át hajóig mindent?

Normális ez így?

ápr. 4. 21:16
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsétek.
ápr. 5. 09:23
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te magadtól vagy ilyen hülye vagy segítenek neked?
ápr. 5. 10:20
 23/30 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

"A fagyasztott ételek azok már szétroncsolt valamik hiszen a jég a betont is széttöri akkor az élelem éter testét is darabokra szedi."

Azért találták ki a gyorsfagyasztást.

Meg azért (sem) szabad újrafagyasztani, ha már egyszer kiolvadt.

"Étertest" egy szó lenne, ha létezne ilyen, de csak ezoterikus kitaláció, marhaság.

ápr. 5. 10:25
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Mellesleg amikor hőkezelsz valamit (pl. megsütsz), mi történik az "éter testével"? Vagy nyersen eszel mindent?
ápr. 5. 11:14
 25/30 Szirty ***** válasza:
100%

"amikor hőkezelsz valamit (pl. megsütsz), mi történik az "éter testével""

Megváltozik a víz DNS-e :)

ápr. 5. 12:56
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert a vízbül veszi ki a zoxigént!
ápr. 5. 13:49
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

A házhoz szállítás nem ingyenes, vagy értékhez kötött. ha minden nap kiszállíttatnál az kb 60.000 forint lenne havonta. és ha mindenki így tenne, furgonnal lenne tele a város, ami már így is furgonokkal zsúfolt.

Mikor műtétem után itthon voltam és nem tudtam lemenni kaját venni, akartam rendelni. Aznapra esélytelen volt, talán más napra vagy két napos kiszállítással tudtam volna kérni.

ápr. 5. 14:29
 28/30 Salx Narval ***** válasza:
100%
Azért, hogy neked legyen módod elmondani a sületlenségeidet.:D
ápr. 6. 04:50
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Remélem neked nincsen hűtőd. És fizesd nyugodtan a sok pénzt a szállításokra is.
ápr. 6. 07:19
 30/30 anonim ***** válasza:

Képzeld, tavaly nyáron a negyedórára lévő boltból hoztam haza felvágottat a kánikukában. A lédig 10 deka párizsi a negyed órás séta alatt megmekkent, és szaga lett. Otthon letettem a konyhapultra, főztem egy teát, és mire tálalni kezdtem kellemetlen szaga volt.

Azért tartok hűtőt, hogy ha este vásárolom meg a reggelimet, ne romoljon meg reggelig!

ápr. 7. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!