Tulajdonképen miért tartanak fent az emberek hűtőt? Egy olyan világban ahol 10-percre van a bolt ahol hűtő is van akkor minek? Miért esznek más vagy harmad napos ételeket? Minek van autójuk mikor házhoz szállítanak szögtől kezdve a tejig
a betonkeverőn át hajóig mindent?
Normális ez így?
"A fagyasztott ételek azok már szétroncsolt valamik hiszen a jég a betont is széttöri akkor az élelem éter testét is darabokra szedi."
Azért találták ki a gyorsfagyasztást.
Meg azért (sem) szabad újrafagyasztani, ha már egyszer kiolvadt.
"Étertest" egy szó lenne, ha létezne ilyen, de csak ezoterikus kitaláció, marhaság.
"amikor hőkezelsz valamit (pl. megsütsz), mi történik az "éter testével""
Megváltozik a víz DNS-e :)
A házhoz szállítás nem ingyenes, vagy értékhez kötött. ha minden nap kiszállíttatnál az kb 60.000 forint lenne havonta. és ha mindenki így tenne, furgonnal lenne tele a város, ami már így is furgonokkal zsúfolt.
Mikor műtétem után itthon voltam és nem tudtam lemenni kaját venni, akartam rendelni. Aznapra esélytelen volt, talán más napra vagy két napos kiszállítással tudtam volna kérni.
Képzeld, tavaly nyáron a negyedórára lévő boltból hoztam haza felvágottat a kánikukában. A lédig 10 deka párizsi a negyed órás séta alatt megmekkent, és szaga lett. Otthon letettem a konyhapultra, főztem egy teát, és mire tálalni kezdtem kellemetlen szaga volt.
Azért tartok hűtőt, hogy ha este vásárolom meg a reggelimet, ne romoljon meg reggelig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!