Mosógépet honnan éri meg házhoz szállítással venni?
Hűtőt már vettem euronicsból, ott úgy volt, hogy az ürge egyedül hozta valami kisteherautón, levenni is nekem kellett neki segíteni.
Az mondjuk, más tészta, az a földszíntre ment és lényegesen könnyebb.
Viszont a mosógépet emeletre kellene vinni.
Ha webáruházból hozatom, akkor ők többen jönnek és felhozzák az emeletre is?
Van olyan lehetőség, hogy addig nem fizetem ki, míg a helyére nem rakták?
A gép csomagolására sem tartok igényt, azt is el kellene vinniük.
Áruházból is azzal a kikötéssel venném meg, csak akkor, ha felhozzák nekem emeletre, ha nem vállalják, megyek másik boltba.
Az első ajtós legenda, mende-monda nem érdekel.
ma 13:39
Amit tettem linket, beszerelik, régit elviszik. Csak a kérdezőnek tapasztalat kell.
Már bocsánat, de a szennyesedet ne mossák ki vele?
Ingyen senki nem fogja neked felvinni és még a “szemetét” is elvinni.
Euronicsba ha bemész, ott meg lehet velük beszélni, jelezni fogják a futárnak. Általában emeletenként 2.000 ft.
Nekem felhozták, de rendeléskor meg kellett adni az emeletet és fizetni külön.
Normális hozzáállás..
Na, megvan a mosógép.
Áruházat ide nem akarok írni, nehogy rontsam az üzletüket.
Bementem tegnap egy áruházba, megvettem a gépet házhoz és emeletre szállítással, régi gép elszállítással. Ők nagyon udvariasak, készségesek voltak.
A futárszolgálatról: szó szerint úgy hajították be az előszoba ajtón és menni akartak.
Mikor mertem nekik szólni, hogy emeletre kérem, az egyik elkezdett velem üvöltözni, hogy én mit képzelek. Mondtam neki, hogy emeletre kellene vinni, én ezt fizettem, hadd ne kérjek már emiatt elnézést.
Pár perc veszekedés után felvitték az emeletre, a régi gépet otthagyták és elfutottak.
A panaszt a futárszolgálat ellen megtettem, várom az intézkedésüket.
Ezért voltam én annyira kíváncsi a tapasztalatokra!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!