Háztartási gépekben (pl. hűtő, mosógép) melyiket tartjátok jobbnak? Samsung vagy LG?
Sok helyen olvastam utána a két márkának, véleményeket, hogy melyik jobb, de 2013-as kommenteket láttam csak ami valljuk be a gépek fejlődésében sok idő. Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy mostanában melyiket tartjátok jobbnak? Teljesen elvesztem.
Régebben volt Samsung mosógépem, LG van most. 11 év után mondta fel a szolgálatot. Most az LG 1 éves és már többször problémás.
Hűtőből LG van több ismerősömnek is, nem mondtak rá rosszat. Igaz azok is már 10 évesek.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Nagy hiba lenne így általánosítani. Nem mindegy, hogy milyen készülékről van szó és régen a gyártók más szempontok szerint építették a készülékeiket. A régi gépek sokszor tartósabbak, mert ma már ez egyre kevésbé szempont sajnos.
Ha nagyon meg kellene neveznem egy márkát, akkor az talán a Bosch lenne, de ez is durva általánosítás.
Adott termékkategóriában keresgéld mindig a legtartósabbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!