A régi porszívók jobbak, mint a mostaniak? Hiába 1600 wattos a régi porzsákos(AEG Vampyr, ha nem szív normálisan. Ez legalább 18 èves gèp, a fejen a kefe is elzsírosodott.Érdemes újat venni?(Max.900 wattost találtam.)
Benti macskánk lett, állandóan hull a szőre, kell valami megoldás.Azt hallottam, hogy jó pár éve visszavették a porszívók max.teljesítményét, csak a takarítógépeké van 1000 Watt felett. Régen erősebb porszívókat lehetett venni.
Most egy új lehet, hogy gyengébb lesz? Persze a technológia rengeteget fejlődött, cyklonos porzsák nélkülit néztem, de csak 900 Watt.A szívóerőt külön nem is találtam meg a leírásában.Használtan vannak az enyémnél újabbak, erősek, de az mindig zsákbamacska, olyanban nem gondolkodom.Robotporszívóban sem, (drága, és sok bútor van a kis lakásban; àlló, akkus készülèk sem jó, azok nagyon gyengék, vagy megfizethetetlenek.
Az újak teljesítményét ne hasonlítsd össze egy az egyben a régiekével.
Nem lettek gyengébbek szívóerőben az újabb porszívók.
"Ez legalább 18 èves gèp, a fejen a kefe is elzsírosodott."
Van kivehető kefés, és ha nem 18 évente pucolod, akkor egész jól működik.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Az utolsónak üzenem, hogy nem 18 évenként pucolom, s mégis összeáll a szőr a kefében.De most újat veszek, a régitől pedig megszabadulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!