Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Nem porzsákos porszívó miért...

Nem porzsákos porszívó miért nem szív rendesen?

Figyelt kérdés
Nincs a tartályban piszok, a cső is tiszta, de a hosszabító fejjel semmit szív, csak akkor ha leveszem. Úgy meg azért nem jó, mert guggolva kell porszívózni. 2 éves porszívó, szervízben már volt tavaly ez miatt, megcsinálták és 1 hétig jó volt, most már megint használhatatlan. Valami tipp hogy mit lehet kezdeni vele?
2022. júl. 5. 09:33
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

Ha a gégecső nélkül jól szív, akkor a gégcső, hosszabbítócső, fej környékén van valami gond. El van tömődve.

Amikor rádugod ez a hosszabbító fejet nem változik meg a hangja a gépnek, nem kezd el tutulni?

2022. júl. 5. 09:37
 2/26 anonim ***** válasza:
Szűrők tiszták?
2022. júl. 5. 10:00
 3/26 anonim ***** válasza:
Én a szűrőket ellenőrizném inkább, bár hacső nélkül jól szív akkor nagy baj nem lehet a szűrőkkel. Én mondjuk a csöveket nézném át. Én évente egyszer szoktam olyat hogy a csöveket bedobom a kádba, nyomok a csövekbe mosogatószert és pici vizet engedek bele, a cső kétvégét ledugózom valamivel általában egy nejlon zacskómeg befőttes gumi elég és jól összerázom hogy jó habos cucc legyen benne és hagyni szoktam kb 1 órát ázni, majd a dugót leveszem, és kiöblítem a csőből a koszos trutyit de csak nagyját engedem ki, majd kap még egy kis mosogatószert és a kádat annyira feltöltöm vízzel hogy a csöveket teljesen ellepje és úgy is hagyom ázni 1 órát aztán elengedem és a csöveket egy tusoló csővel jó bő víízel átöblítem mert így is elégsok dzsuvát kitud hozni belőle. A gégecsövet sokszor egy vékony menetes szárra is ráhúzom telejsen mert sok kosz csomótszedtem már így ki de óvatosan csinálom nehogy átszakítsam valahol, és ha egyenes átnézek rajta hogy lássam mennyire dzsuvás. Egyszer volt hogy annyira beragadt egy kosz és összeállt hogy a magasnyomásútkellett belenyomnom és azzal átnyomattam hogy kihozza, piszkálni nemakartam mert nem akartam hogy sérüljön a cső.
2022. júl. 5. 10:27
 4/26 A kérdező kommentje:
A csövek rendben vannak, átlátható a cső és drót is keresztül megy rajta úgyhogy nincs dugulás. A szívóereje is jó, de ha a hosszabító csövet ráteszem, semmit nem szív.
2022. júl. 5. 10:32
 5/26 A kérdező kommentje:
A hangja normális csak hát ez a probléma van amit írtam. Esetleg az lehet hogy a tartályt kellene levegővel kifújatni, de mondjuk ez se vezetne semmire, mert jól szív.
2022. júl. 5. 10:35
 6/26 anonim válasza:

Nekem is ez volt vele a tapasztalatom, és nem is egy olcsó porszívó volt.

Nekem meggyűlt vele a bajom, megszabadultam tőle.

Akárhogy tisztítottam, sosem szívott.

2022. júl. 5. 10:37
 7/26 anonim ***** válasza:
68%

"ha a hosszabító csövet ráteszem, semmit nem szív."

Ember akkor nem gondolod hogy azzal van a baj? Az van eldugulva.

Fogadok ha ezt bekapcsolt állapotban ráteszed, akkoe megváltozik a hangja.

2022. júl. 5. 11:07
 8/26 anonim válasza:
Ha a hosszabbító csőbe belefújsz, könnyedén átmegy rajta a levegő?
2022. júl. 5. 11:11
 9/26 A kérdező kommentje:
Átmegy rajta minden, tehát nincs dugulás. Amikor észleltem hogy nem szív hosszabítóval, első dolog volt hogy minden csövet átnéztem, átlátható és nincs eldugulva. A hangja se változik meg. Ami szűrő szivat kivehető még azokat is kimostam. Elmondtam háztartási gépszerelőnek és azt mondta ha nem a cső van eldugulva akkor be se vigyem javításra, mert hosszabító nélkül szív és nincs baja.
2022. júl. 5. 11:44
 10/26 anonim ***** válasza:

De minek kínlódsz ilyen xarokkal?

Csak extra problémát csinálsz magadnak, és rugózol rajta.

Veszel egy hosszabb elosztót aztán annyi.

Ha nem változik meg a hangja akkor a szívóhatás meg van. Egyetlen lehetőség van hogy fals levegőt szív. Magyarul lyukas.

Fizika.

2022. júl. 5. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!