Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Nem porzsákos porszívó miért...

Nem porzsákos porszívó miért nem szív rendesen?

Figyelt kérdés
Nincs a tartályban piszok, a cső is tiszta, de a hosszabító fejjel semmit szív, csak akkor ha leveszem. Úgy meg azért nem jó, mert guggolva kell porszívózni. 2 éves porszívó, szervízben már volt tavaly ez miatt, megcsinálták és 1 hétig jó volt, most már megint használhatatlan. Valami tipp hogy mit lehet kezdeni vele?
2022. júl. 5. 09:33
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Nem lyukas, mert néha szív, igaz nem olyan erővel mint kéne, amikor jó volt akkor megemelte a szőnyeget is. Ehhez új hosszabító nem igen van, jártam már így és nem érte volna meg újat venni. Majd lehet porszívó csere lesz.
2022. júl. 5. 12:02
 12/26 anonim ***** válasza:
79%

Fizika az a konzervatív környezetben (ahol élünk) az nem igen változik meg.

Olyan nincs hogy nem lesz hangosabb de kevésbé szív.

Szívó hatás adott fordulaton ugyan az a cső hossza nem befolyásolja.

HA el lenne dugulva felhangosodna, ha nem hangosodik fel és a cső végén nem ugyan az a szívó hatás van akkor lyukas. Egyszerűen nincs más lehetőség.

Vagy a két cső csatlakozásánál gyenge, vagy lyukacsos a szívócső. Lényeg hogy nem érvényesül az hosszabítóban a szívóhatás.

De mint mondottam a szívó cső hosszabítóval csak magadat szívatod.

Ne használd és kész.

2022. júl. 5. 12:13
 13/26 anonim ***** válasza:

fényképezd már le ezt a hosszabbítót kérlek. Nem tudom elképzelni mifélel szerkezet lehet ez.

Ha a porszívó gégecsővel, és anélkül is szív rendesen, akkor tuti ennél a szerkezetnél van valami probléma. De így látatlanban még ötletem sincs.

Porszívó tipusa mi?

2022. júl. 5. 12:14
 14/26 A kérdező kommentje:
Mit tudom én mi a típus, a lényeg hogy 2 éves és nem lehet lyukas, mert csak a szobában van használva. Ha felerősödne a hang, akkor motorhiba lenne vagy szénkefe.
2022. júl. 5. 12:23
 15/26 anonim ***** válasza:
a szűrőt kell szét szedni, a papirszűrő el van tömödve.
2022. júl. 5. 12:29
 16/26 anonim ***** válasza:

Fizikai törvényeket nem lehet megváltoztatni konzervatív környezetben. Azaz vagy lyukas vagy hangosabban szív.

Tehát hang változás nélkül megváltozik a szívóhatása és nem lyukas, azaz sehol nem szív fals levegőt. (Kis körömnyi lyuk is számít) Az szembe megy a fizika ismert törvényeivel.

Vagy kihagysz más fontos számodra nem jelentős dolgokat, vagy nem lehet más.

Barkóbázni nem fogunk. Ez nem a szerencse kerék. Ha valamit kihagysz mert szerinted nem fontos akkor így jártál.

NE HASZNÁLD A CSŐ HOSSZABBÍTÓT és hirtelen meg lesz oldva a problémád.

Már most annyi energiát öltél bele csak te amennyit egy egész év alatti nem hoz be a cső hosszabbító.

És csak addig jutottunk hogy ugyan azt hajtogatod. Úgy akarod megoldani hogy menjünk szembe a fizikai törvényekkel.

Leírtam a gyors megoldást.

2022. júl. 5. 12:34
 17/26 anonim ***** válasza:
77%

"nem lehet lyukas, mert csak a szobában van használva"

csak az utcán lehet defektes

2022. júl. 5. 14:35
 18/26 anonim ***** válasza:

a szűrőnek ilyen tisztának kellene lenni!

[link]

2022. júl. 5. 14:37
 19/26 A kérdező kommentje:

Ez a porszívó szűrője, nem lehet szétszedni, így egyben van. Csak ezt tudom átmosni meg egy kis szivacs van amit ki lehet még mosni.

[link]

2022. júl. 6. 10:42
 20/26 anonim ***** válasza:

a narancssárga alatt van a papírszűrő amit ki kell tisztítani.

valahogy szét kell szedni.

2022. júl. 6. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!