Nem porzsákos porszívó miért nem szív rendesen?

Fizika az a konzervatív környezetben (ahol élünk) az nem igen változik meg.
Olyan nincs hogy nem lesz hangosabb de kevésbé szív.
Szívó hatás adott fordulaton ugyan az a cső hossza nem befolyásolja.
HA el lenne dugulva felhangosodna, ha nem hangosodik fel és a cső végén nem ugyan az a szívó hatás van akkor lyukas. Egyszerűen nincs más lehetőség.
Vagy a két cső csatlakozásánál gyenge, vagy lyukacsos a szívócső. Lényeg hogy nem érvényesül az hosszabítóban a szívóhatás.
De mint mondottam a szívó cső hosszabítóval csak magadat szívatod.
Ne használd és kész.

fényképezd már le ezt a hosszabbítót kérlek. Nem tudom elképzelni mifélel szerkezet lehet ez.
Ha a porszívó gégecsővel, és anélkül is szív rendesen, akkor tuti ennél a szerkezetnél van valami probléma. De így látatlanban még ötletem sincs.
Porszívó tipusa mi?

Fizikai törvényeket nem lehet megváltoztatni konzervatív környezetben. Azaz vagy lyukas vagy hangosabban szív.
Tehát hang változás nélkül megváltozik a szívóhatása és nem lyukas, azaz sehol nem szív fals levegőt. (Kis körömnyi lyuk is számít) Az szembe megy a fizika ismert törvényeivel.
Vagy kihagysz más fontos számodra nem jelentős dolgokat, vagy nem lehet más.
Barkóbázni nem fogunk. Ez nem a szerencse kerék. Ha valamit kihagysz mert szerinted nem fontos akkor így jártál.
NE HASZNÁLD A CSŐ HOSSZABBÍTÓT és hirtelen meg lesz oldva a problémád.
Már most annyi energiát öltél bele csak te amennyit egy egész év alatti nem hoz be a cső hosszabbító.
És csak addig jutottunk hogy ugyan azt hajtogatod. Úgy akarod megoldani hogy menjünk szembe a fizikai törvényekkel.
Leírtam a gyors megoldást.

"nem lehet lyukas, mert csak a szobában van használva"
csak az utcán lehet defektes

Ez a porszívó szűrője, nem lehet szétszedni, így egyben van. Csak ezt tudom átmosni meg egy kis szivacs van amit ki lehet még mosni.

a narancssárga alatt van a papírszűrő amit ki kell tisztítani.
valahogy szét kell szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!