A cirko rendszeresen levagja a vezpanel (alaplap) biztositekat ,hogy tudom vizsgalni muszerrel ,h hol van meghibasodva a kabel?
Szerelok nem ertenek hozza,csak lehuznak. Mindbol elegunk van. Ne irjatok,h hivjunk szerelot. Alapveto szakmai solgokkal
Nincsenek tisztaban.
A vezetek vizsgalatarol szeretnenk infot.
MeroMuszerunk ,szerszamaink vannak.
Ez nem úgy megy, ahogy elképzeled, időszakos hibák megtalálásához megfelelő rutin szükséges. Például azért is, mert mondjuk ott állsz előtte és működik, pont akkor nincs hiba / jelenség, nem tudsz mit mérni sem.
Ettől még persze vannak lehetőségek, ehhez kell a tudás és tapasztalat.
Eleve át kell látnod az áramkört, hogy pontosan mit táplál az adott biztosíték, mi lehet rá hatással.
Mivel en kotottem be a vezetlopanelt,amivel ket honapig ment.(az akkor kijovo szerelo nem akarta eszrevenni a frltoltocsap csopogeset,ami a rendszer leallasat eredmenyezte. ) Tehat az aramkoroket atlatom.
Rovidesen megtudom es leirom ide a meromuszer hasznalatat.
Lattam ,h merte egy baratunk. Ha mikodik,az is merheto… a muszer azt mutatja,h van-e abban a vezetekben aram…
Talán előbb tudd meg, hogy mi a különbség áram és feszültség között, mert láthatóan fogalmad sincs róla.
Meg igazából én a vezérlőpanel mélyebb átlátására is gondoltam, meg ezt az időszakos dolgot sem értetted, úgy látom, meg a magyar irodalmat sem.
Igazad van. Azt nem tudom.
Az idoszakos dolgot el tudod magyarazni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!