Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hogy kell meggyújtani az...

Hogy kell meggyújtani az elektromos szikrával működő gáztűzhelyet?

Figyelt kérdés
Eddig gyufás volt, most vettem egy olyat, amit egy gombbal lehet begyújtani. Nem sikerül. Leírná valaki a lépéseket?
2024. jan. 3. 15:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Azt tudod, hogy aram is kell neki. Ha be van dugva, akkor a gombnyomasra recsegve csettegnie kell. Csettegteted, majd kinyitod a gazcsapot benyomva. Meggyulladt, 10 masodpercig tartod, majd elengeded.
2024. jan. 3. 15:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nincs külön a szikragyújtásnak nyomógomb, akkor mint a régi tűzhelyeknél is, benyomod a csapot, és ekkor fog szikráztatni, majd továbbra is lenyomva elfordítod, és tartod pár másodpercig. Szikráztatni továbbra is fog,míg benyomva tartod,de ezzel már nem kell foglalkozni ilyenkor. Azt meg csak nem kell mondani, hogy hiába gáztűzhely ,attól még be kell dugni.
2024. jan. 3. 18:18
 3/3 Szervizmérnök úr ***** válasza:
Így oldottam meg egy átalakítást, mint az utóbbi változat (Reed-relével), csak nekem kezdetben két ceruzaelemmel ment (akár egy évig is), később Li-ion akkut építettem be.
2024. jan. 3. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!