Létezik ilyen gáztűzhely? Felül gázzal főzöl, a sütője pedig elektromosan működik?
Most költöztem egy abérletbe és eddig csak gázzal működő sütöm volt. Barátnőméknek meg teljesen árammal megy a főző rész is. Viszont ez. Be van dugva a konnektorba a sütő része azt mondta a tulaj feltekerem a megfelelő hőfokra és már teszi is a dolgát. Ilyen létezik?
Falusi vagyok bocsánat.
18/l
Persze! Kombinált tűzhely a neve.
Nagyon köszi. És tényleg csak beteszem a süteményt, feltekerem a hőfokra és végzi is a dolgát?
Elnézést de megszoktam hogy a gázosnál még babrálni kell vele. Ez meg egyszerűnek tűnik
Igen ,nekem is ilyen van :)nekem még óra is van rajta,és szépen csörög ha lejárt a beállított sütési idő.
Sokkal szebben süt ,mint a gázos.
Legalábbis az enyém.
Persze, hogy létezik, és ez az ultimate létező legjobb kombó. Elektromos főzőlappal észveszejtően lassú a főzés (lassan melegszik fel, aztán cseszik kihűlni. A gáz komolyan mondom, még biztonságosabb is! 😃 ). Tehát értelemszerűen a gázos a kényelmesebb.
Elektromos sütő pedig nyilván szintén lassan melegszik, de utána nagyon jól tartja a beállított hőmérsékletet, a légkeverés is isteni adottság. Hihetetlenül kényelmes megbízható egy gázos sütőhöz képest. Még életemben nem égettem le benne semmit.
Szóval természetesen, tonnaszámra létezik ilyen kombináció is, és szerintem ez a legjobb. Ajánlom, amennyire csak lehet. Legszívesebben én is kib🤭sznám a mi elektromos főzőlapunkat, de albérlet 😃 és nincs gáz se 😃 meg pénzem se 💸
Ha falusi liba vagy, ha nem, nem az számít :P
Viszont az inox-ot messziről kerüld, ha jót akarsz magadnak. Önkiszúrás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!