Ilyen fajta ékszíjat használnak még vmilyen gépben?
Ez egy Zanussi FL622-es mosógép ékszíja...
Tudom, hogy nem mai darab ez a mosógép, de a gépben minden működik csak az ékszíj csúszik... bementem több háztartási gép alkatrész szaküzletbe a városban és sehol nem volt, neten se találtam... azt mondták, hogy vegyek új gépet... nos, vettem egy másik gépet, de vhogy ez idegesít, hogy itt egy mosógép, aminek csak annyi baja, hogy csúszik az ékszíj...
Más gépekben, mondjuk mezőgazdasági gépekben nincsen ilyen ékszíj?
#9 na magyar oldal is
igen az masik erdekeseg miert gorenjeket ad be legelsonek ra
olyan mintha nem is zanussi ekszij lenne ez...
9!
Ez nem hosszbordás szíj!
Amit Te linkeltél, az hosszbordás
10!
A gép benne van a táblázatban, a szerint a szíj mérete 30x52x10/12...
8!
Hogyan feszítesz rajta, ha nem tudsz se a motoron se a tárcsákon állítani?
"A gép benne van a táblázatban, a szerint a szíj mérete 30x52x10/12..."
Eredetileg nem a szíjról indult a diskurzus? Nagyon elkanyarodtunk a szimmering felé.
Nyilván ha lett vna erre lehetőség, akkor a szíjat eleve ki se vettem vna, nem szaladgáltam vna Szegeden több üzletbe is illetve ez a kérdés sem születik meg...
A tárcsákat a szíj kivételekor átnéztem, nincsenek megkopva. A dobházon levő fémből van, kétlem, hogy könnyen kopna.
Csak az ékszíj csere oldaná meg a problémát, viszont már 1 hónapja nem találok másikat... illetve több alkatrész boltban is az volt a tanács, hogy vegyek új mosógépet...
"Hol van itt feszítő görgő??"
Túl sok autós tartalmat nézel.... ott van feszítő görgő.
Itt a motor helyzetével állítható a feszesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!