Samsung mosógép! Ezt minden esetben be kell tartani? Vagy ez egy ajánlás?
Vettunk egy Samsung mosogépet 9 kilós. Megneztem a használati utasítást es ott konkrétan 2 programra irja a maximalia 9 kilós terhelest. Többinél 4 es 2 kg van irva.
Ez miert van? Ha többet rakok bele el sem indul?
Kérlek segítsetek!
Valószínűleg elindul, de ettől függetlenül az adott programon megadott mennyiséget célszerű betartani. Nekünk AEG 9 kg-os van, és szintén van olyan program, amihez 2-3 kg-ot lehet betenni, de pl. gőzöléshez 1,5 kg. Ha belegondolsz gőzöléshez nem lenne célszerű teletölteni a dobot, hiszen az a lényeg, hogy a gőz átjusson az anyagon. Egy nagy ruhakupac közepére már nem jutna be.
De említhetem a gyorsprogramot is (max 3 kg). 20 perc alatt nem lehet nagy mennyiséget hatékonyan mosni.
Más esetben gondolom a gép védelme sem utolsó szempont. Mondjuk erősen nedvszívó anyagoknál 9 kg-ból nagyon könnyen lehet 30 kg is, víz pedig nem marad a gépben, amivel mosson.
Szerintem kezeld egyértelmű előírásként a megadott max. súlyokat. Nem vertek át, nem a marketing miatt írták oda, egyszerűen így működik hatékonyan a mosógép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!