A Samsung Eco bubble mosógépek valóban hideg vízben is hatékonyan tudnak tisztítani a habzó technológia miatt?
A mosáshoz melegvíz kell, a többi marketing bullshit. Megnézném az én leizzadt, melós ruháimat hogyan mosná ki 30 fokon akármilyen csodaszerrel is órákon át forgatva a dobban... Ezek a hidegvizes dolgok max akkor jók, ha szabadnapon otthon vagy és nem koszolod össze vagy a szekrényből mikor kiveszed akkor ne legyen állott szaga.
Nekem még néha a 60 fokos, sok mosószeres mosás sem tudja kitisztítani tökéletesre a melósruhákat. Más téma, hogy nem is kell, mert úgyis koszos lesz.
Igazad van. Én sokáig nem hittem ezeknek a magas hőfokos mosásoknak.
A kolléganőmnek mindig hófehérek a fehér munkás pólói, egyszer megkérdeztem hogy csinálja. A válasz: a legolcsóbb Tescos mosópor (csakis a por), és 60-70 fok, törölközők 90 fok, és a leghosszabb pamut program.
#6: a tiszta pamut bírja a 90 fokot is.
A pólókban sokszor van műszál is, ami a 60 fokot sem igazán szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!