A kávéfőző rendszerint sima tejet főz. Ötletek??
Sziasztok! Hauser CE934W kapszulás kávéfőzőről van szó.
1 éve vettem, épp karácsonykor, azóta rendesen működött is, egészen idáig. Most akármit csinálok vele, mindig egyszerű tejet főz le, pedig mindent ugyanúgy csinálok.
Még visszavinni sem tudom, szerintem el sem hiszik ha beállítok ezzel!
Volt esetleg valakinek ilyen tapasztalata?? Vagy esetleg valahol valamit ki kéne üríteni/tisztítani?
A válaszokat előre is köszönöm
Én sem találok magyarázat.
De akkor miért csinálja másfelé kapszulaval is? Hiába rá van írva, hogy capoucino, latte machhiato, vagy akármi.
Eleinte én is azt hittem, hogy a kapszulanak van baja, de kezdem elhinni, hogy a gépnek...
Hibás a gép szerintem, vizet nyom ki, ami kifolyás közben fehérnek látszik a kimeneti fojtószelep (nyomásfokozó) okozta felhabzástól, apró légbuborékoktól, kávé vagy épp tejmaradványoktól
De ha kicsit állni hagyod, kitisztul és megkóstoltad és kiköpöd.
Nem hiszem el, hogy valaki összetéveszti a vizet és a tejet.
Meg a csapvíz mésztartalma önmagában is képezhet fehéres kifolyást, miután átmegy ilyen tortúrán (felmelegítés, fojtószelepen való átpréselés), de erre is érvényes, hogy utána letisztul.
Ha nem öntöd ki rémülten a lefolyóba, csak vársz egy kicsit.
Persze, de nem április elseje van.
December 18. pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!