Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A kávéfőző rendszerint sima...

A kávéfőző rendszerint sima tejet főz. Ötletek??

Figyelt kérdés

Sziasztok! Hauser CE934W kapszulás kávéfőzőről van szó.

1 éve vettem, épp karácsonykor, azóta rendesen működött is, egészen idáig. Most akármit csinálok vele, mindig egyszerű tejet főz le, pedig mindent ugyanúgy csinálok.

Még visszavinni sem tudom, szerintem el sem hiszik ha beállítok ezzel!

Volt esetleg valakinek ilyen tapasztalata?? Vagy esetleg valahol valamit ki kéne üríteni/tisztítani?

A válaszokat előre is köszönöm

2023. dec. 18. 06:44
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Én sem találok magyarázat.

De akkor miért csinálja másfelé kapszulaval is? Hiába rá van írva, hogy capoucino, latte machhiato, vagy akármi.

Eleinte én is azt hittem, hogy a kapszulanak van baja, de kezdem elhinni, hogy a gépnek...

2023. dec. 18. 10:54
 22/30 anonim ***** válasza:
78%
Ha rossz a gép, akkor sem főz tejet. Tejet csak tejkapszulából főz, vagy ahogy már le lett írva csoda történt.
2023. dec. 18. 10:56
 23/30 anonim ***** válasza:
85%
Legalább vízből bort főzne akkor már…Pont ugyanakkora erre is az esély mint az hogy tej nélkül tejet főz.
2023. dec. 18. 11:02
 24/30 anonim ***** válasza:
85%
Takarítsd ki, töltsd fel friss vízzel, majd rakj bele KÁVÉ kapszulát, ha így is tej jön belőle, akkor tényleg hívd a Vatikánt.
2023. dec. 18. 11:09
 25/30 Szervizmérnök úr ***** válasza:
27%

Hibás a gép szerintem, vizet nyom ki, ami kifolyás közben fehérnek látszik a kimeneti fojtószelep (nyomásfokozó) okozta felhabzástól, apró légbuborékoktól, kávé vagy épp tejmaradványoktól

De ha kicsit állni hagyod, kitisztul és megkóstoltad és kiköpöd.

Nem hiszem el, hogy valaki összetéveszti a vizet és a tejet.

2023. dec. 18. 11:12
 26/30 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Meg a csapvíz mésztartalma önmagában is képezhet fehéres kifolyást, miután átmegy ilyen tortúrán (felmelegítés, fojtószelepen való átpréselés), de erre is érvényes, hogy utána letisztul.

Ha nem öntöd ki rémülten a lefolyóba, csak vársz egy kicsit.

2023. dec. 18. 11:22
 27/30 A kérdező kommentje:
Volt hogy megkóstoltuk, mert nyílván mi sem akartuk elhinni, és rendes tej íze volt.
2023. dec. 18. 11:27
 28/30 Szervizmérnök úr ***** válasza:
36%

Persze, de nem április elseje van.

December 18. pontosan.

2023. dec. 18. 11:32
 29/30 anonim ***** válasza:
Ha nem fehér a kapszula és mégis tejet főz belőle, vágj fel egy kapszulát, lehet, hogy gyárban megkeveredett valami
2023. dec. 18. 12:09
 30/30 Salx Narval ***** válasza:
Bonts már meg egy kapszulát, hogy meggyőződhess a valós tartalmáról.:D Feltételezem te sem hiszed el, hogy kávéból tejet készít a géped.:D
2023. dec. 20. 06:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!