Milyen kávéfőző gépet vegyek?
Ezek kapszulás gépek?
...én pl a Saeco automata gépeket szeretem, de a Delonghi is jó, meg a Krups is.
Eléggé függ a kávébabtól is.
Én elég sokféle automata gépet használok/használtam, és pl az egyik Saeco a Segafredoból finom kávét csinált, a másik gép pedig nem. Elvileg ezek mind 15 bar körül dolgoznak, de eltérő az őrlési és a tömörítési beállításuk.
Az egyik gépem a szervíz után -több mindent is cseréltek benne, és beállították az örlőt, stb- már nem főzött finomat a korábbi kávéból.
Nekem most pl a leggyakrabban használt Saeco Touch automata a Pellini kávéból (N82 Vivace) csinálja a legfinomabb kávét (számomra legfinomabb persze).
Szóval szerintem próbálj ki pár fajtát.
Krupsok is finom kávét főznek, így általánosan írva persze.
Nekünk kinèzetre pontosan ilyen van, a pontos tipusát nemtudom, ha szeretnèd holnap megnèzem neked.
Nagyon finom kávèt főz. Sima őrölt káve való bele. Ha kell több mint egy litert is lefőz egy adagban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!