Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Adott egy vadonat új gorenje...

Adott egy vadonat új gorenje side by side hűtő, a hütő bekapcsol, világít megy a kompresszor, de nem hűt. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Szeretném tudni hol kell keresni a hibát, mi okozhatja. Szerelőt lehetetlen elérni, ha esetleg megoldható otthon orvosolnám a problémát, de már azzal is előrébb vagyok ha tudom mi a baja.

#hűtő #Gorenje #Side by Side #hűt #Ns9xdwld #Hibás gorenje hűtő
2023. dec. 13. 19:30
 1/10 Szervizmérnök úr ***** válasza:
Ha soha nem működött, talán szállítási sérült, talán még a gáz is elszökött belőle.
2023. dec. 13. 20:04
 2/10 anonim ***** válasza:

kell majdnem 1 nap mire beáll üzemi hömérsékletre

várs egy napot addig hagyd hagy menjen.

Ha utána s e hűt akkor valószínű valami nem szuperál benne

2023. dec. 13. 20:51
 3/10 anonim ***** válasza:
gorenje? nincs több kérdésem...
2023. dec. 14. 01:44
 4/10 A kérdező kommentje:
Tisztelt 1. Válaszoló! Igen 2db szépséghibás gépről van szó mind a kettőnek ugyanez a gondja, mekkora a valószínűsége hogy elszökött a gáz? Mik a tünetei?
2023. dec. 14. 09:50
 5/10 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Ennél több tünetet nehéz lenne felsorolni:

"a hütő bekapcsol, világít megy a kompresszor, de nem hűt"

Nem látszik valami törés, sérülés a csőrendszeren?

2023. dec. 14. 10:41
 6/10 A kérdező kommentje:
Csőrendszeren nem sok, ami látszik az hibátlan a többi része a hátsó panel mögött van. Az egyik a vízpárologtatóba vezet, a másik a hűtő hátuljába és van egy csonk ami nem ereszt de a réz oxidálva van
2023. dec. 14. 18:54
 7/10 A kérdező kommentje:
Van egy 3. Hűtő is ami ugyan ezt csinálja csak annyi különbséggel, annak a hátulján ez a csonk fújja a levegőt
2023. dec. 14. 18:58
 8/10 Szervizmérnök úr ***** válasza:
Fújja a levegőt persze, egy ilyen kompresszorral gumimatracot fel lehet fújni, próbáltam. Igaz, a kifújáshoz szabaddá kell tenni a beszívócsövet is.
2023. dec. 14. 19:44
 9/10 A kérdező kommentje:
Engem elsősorba az érdekelne amelyik nem fújja a levegőt, így ezek után lehetne többet tudni róla?
2023. dec. 14. 20:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Vissza kell küldeni.
2023. dec. 17. 05:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!