Elektromos kazán Er 11 hibakód?
Figyelt kérdés
Sziasztok, egy teljesen új Bosch elektromos kazán írja nekem er 11 hibakódot, és nem tudom mi lehet a gond, valakinek írt már hasonlót ? Teljesen új cső rendszer és radiátorokra lett rá kötve, szóval dugulás elvileg nem lehetne2023. dec. 11. 16:58
21/26 A kérdező kommentje:
Én csináltam, és sokat csináltam már ami működött gáz kazánnal, csak most ugye villany kazán van plussz padló fűtés ami változás
2023. dec. 12. 13:54
23/26 A kérdező kommentje:
Sziasztok, igen működik, és nem szerelőknek üzenem mint jó magam is😅 hogy a padló fűtésnek az osztógyűjtően, ahol vannak a piros színnel jelölt nyomás érzékelő körök, azok mind csapok és meg kell nyitni őket xd de legalább már ezt is tudjuk 😅😅 és köszönöm a sok kommentet segítséget !
2023. dec. 14. 16:51
24/26 Szirty válasza:
"...azok mind csapok és meg kell nyitni őket xd de legalább már ezt is tudjuk"
Esetleg akad aki már ezelőtt is tudta csak úgy tűnik nem hallgattál rájuk. Idézetek a korábbi válaszokból:
"Melege van, nem megy a keringetes."
"Csak magában fűt. Nincs keringtetés."
"Akkor el van zárva valami."
"De a leírtak alapján tuti hogy nem áramlik a víz a kazánban."
"...akkor azért melegszik, mert valami zárva van."
25/26 A kérdező kommentje:
Oké persze, csak mivel eddig sima osztó gyűjtökkel volt dolgom, azokon nem voltt semmilyen csap, és amikor írtak meg néztem minden csapot a radiátorokon meg a golyós csapokat amiket én raktam fel, meg a villanykazánon is kerestem hátha, de semmit nem találtam, aztán kiderült hogy a padló fűtéses osztó gyűjtőn ha a piros műanyagokat felhuzod akkor mögötte lehet tekerni a korok csapját is 😬😬
2023. dec. 14. 17:04
26/26 Gérard G. válasza:
Igen, viszont tényleg leírtuk, hogy valami zárva van.
Ilyenkor végig kell követni a csöveket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!