Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mitől lehet büdös, égett...

Mitől lehet büdös, égett szaga a konnektornak?

Figyelt kérdés
Nemrég feltűnt, hogy a szoba sarkából enyhe égett szag jön. Szétszedtem az állólámpa kapcsolóját, ami abban a sarokban volt, de nem az volt. Elosztót is cseréltem, de azután is éreztük. Utána már akkor is éreztük párszor, ha nem volt semmi bedugva a hálózatba. Szétszedtem a konnektor, de sem égett vezetéket, sem mást nem találtam. Teljesen véletlenszerű időpontokban érezzük és rövid ideig. Nem lett új fogyasztó bekötve, vagy lét elosztó egymásba stb.

2023. dec. 10. 16:28
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Laza a falban a vezetek a konektor kornyeken. Rendkivul tuzveszelyes. Szakember kell hozza
2023. dec. 10. 16:33
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

Amikor érzitek nem megy valami nagy fogyasztó?

Ja és hol laktok? Nincs a környéketeken valami nagyokos aki pet palackokkal meg hasonlókkal tüzel? Egyik este én is végignyálaztam az egész házat, mert amper szagot éreztem. Sehol semmi hiba. Mondom kimegyek megnézem a villanyóra környékét, hátha ott van valami. Ekkor jöttem rá hogy a szél hozza az utca végéből ezt a szagot.

2023. dec. 10. 16:40
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Vagy valamelyik kötődobozban ég szét éppen az egyik kötés. Ha nem értesz hozzá, akkor minél előbb hívj ki villanyszerelőt.
2023. dec. 10. 16:41
 4/5 anonim ***** válasza:
80%
Ebben az esetben honnan veszed, hogy a konnektornak van égett szaga?
2023. dec. 10. 17:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy ismeős házában én szereltem a villamos hálózatot. Évekkel ezelőtt. Egyszercsak ők is égett szagot éreztek a konnektor felől.

Nem találtam semmit, csak égett szag van. De minden hibátlan. És néha mégis szag van. Én is éreztem. De nem tudtam tájönni hpgy mi az.

2023. dec. 10. 19:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!