Az Aqua.hu oldal mennyire megbízható?
Szeretnék rendelni pár dolgot
Atka porszívó
Gőzfelmosó
Tálas mixer
Viszont nem találtam oldalt ahol lenne rá garancia (ha esetleg van oldal ami jó szívesen ránézek)
Viszont az oldalrol sok jót és sok rosszat olvastam..így kiváncsi lennek pár véleményre itt is
A jótállást törvény kötelezően előírja 10 000 forinttól a tartós fogyasztási cikkekre. Ahogyan írták előttem ez ártól függően 1-3 év lehet. A forgalmazó, gyártó csak a vevő javára térhet el. Szóval az 1-3 évben biztos lehetsz.
Ami a gyártói garanciát jelenti. Nem vagyok benne 100%-ban biztos, de azért 90-ben igen: Ha a gyártó többet vállal a kötelezőnél, az minden forgalmazónál azonos. Szóval nem tehet olyant, hogy valamire az Alzanál 5 évet ad, emagnál 3 évet, Media Markban 25 évet.
Az egyik legrégebb óta működő webshop. Van több fizikai üzletük is. Tehát nem fog egyik napról a másikra eltűnni.
Már többször rendeltem tőlük, eddig minden rendben volt.
Én egyszer rendeltem tőlük. Sajnos x idő után hibás lett a termék. Garancia terén viszont megint pozitívan tudok nyilatkozni. Minden zökkenőmentesen ment és az adott termék már vagy 3 éve üzemel hibátlanul.
Magam részéről tudom ajánlani a pozitív tapasztalatok miatt, mégha csak egyszer is rendeltem tőlük.
7-essel egyet kell ertenem, nem igazan arulnak tenyleg minosegi cuccokat, de alapnak jo. Nekem is 3x kellett naluk ujravennem a fulest 2 - 6 havonta.
bestmarkt, meg amit az argep meg arukereso dob ki ertekelesta boltrol nem a termekrol, azok altalaban megbizhatoak (ha nem promocios a bolt maga az arukereson, az argepen ilye azt hiszen nincs, de ebben nem vagyok biztos.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!