Mi baja lehet a porszívónknak? A csőben érezni, hogy szív, de ha ráteszem a fejet, semmi.
Figyelt kérdés
Zanussi 1215-ös, kb 5 hónapja vettük. Kiürítettem a porrekeszét, meg leporolgattam a filterét, de nem használt. Van, hogy be sem akar kapcsolni, csak többszöri gombnyomásra, vagy ha megnyomom a huzalcsévélőt is... :-/
Hosszú hajam van, ami mostanában sajnos nagyon hullik - lehet, hogy ez tett be neki, vagy mi lehet a baja?
2010. okt. 20. 12:52
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és nincs eltömődve a feje, át lehet látni rajta...
2010. okt. 20. 12:52
2/5 anonim válasza:
Átkell fújatni légfúvóval! Nekem egyszer eltömődött, és azóta már nem is szív úgy.
Mellesleg ezt már én is tapasztaltam. Lehet, hogy afej van rosszul kiképezve? Vagy csak fél év a szavatosságuk ezeknek a porszívóknak.
3/5 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy hülye kérdés, de milyen az a légfúvó? Szervizben van ilyen, vagy..? :)
2010. okt. 20. 13:50
4/5 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok.Új porszívó 1600watt!,csak porszívózni nem tudok vele,mert nem szív.
5/5 anonim válasza:
Huh, ez kicsitg összetett dolog. Lehet, ha a motorba került be a hajszál, mert elszakadt a szivacs. Lehet hogy emiatt még egy halom porral is megtelt, a ki be kapcsolgatás lehet amiatt is, hogy megtört a kábel, de ha új a gép akkor mindenképp szervízbe, ne szedd szét mert nem érdemes ha van még rá garancia. Az a légfúvó sztem a magasnyomásúra gondoltak, jópár bár nyomás van benne, s ha a pisztolyon benyomod a "ravaszt" akkor rendesen fújja a levegőt. Alias légkompresszor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!