Csorby kérdése:
ZTE Bladen ha a letöltött játék be van csomagolva és ráteszem a telóra hogy tudom feltelepiteni? Lent
Figyelt kérdés
töltöttem le gamekat (nem market) és némelyik e van csomagolva... probáltam ugy h a gépen kibontom ráteszem a telóra de ugysem tudom h kell feltenni...vmi progi esetleg kell hozzá??? help zöld pacsi aki válaszol!!! thx elörre is.2011. júl. 14. 13:41
1/7 anonim válasza:
kell 1 fáljkezelő vagy egy telepítő program amivel meg tudod találni és feltelepíteni a játékot. Tltsd le a market-ről az 'apk installer' nevű progit, ott megkeresed melyik mappába tetted és feltelepíted.
2/7 A kérdező kommentje:
hogy tiltom le??? amm van rajta alapból fájlkezelőő,de van rajta es file explorer is....maga a játék megvan látom meg minden de ugye igy kicsomagoltan egy mappa és benne van egy csomo fájl meg ilyenek...de azokkal nem lehet feltenni...ugy h nemtom mit kéne tennem...nincs semmi exe vagy vmi más......heeellp
2011. júl. 14. 13:54
3/7 A kérdező kommentje:
jaaa rájöttem nemkell hopzzá semmi progi...csak total commanderbe átirtam a kiterjesztést 'zip' ből 'apk' ba és enyi telepitette is ....azért kössz:::D:D:D:D:D:D:D
2011. júl. 14. 14:38
4/7 A kérdező kommentje:
h tudok oylat h a telepiteni kivánt játékot a sd kártyára mentse...vagy átmásolni a telóról a sd re mert alig fér igy rá game pls help!!!:Dthx
2011. júl. 14. 15:07
5/7 anonim válasza:
2.1-nél sehogy nem fogod tudni átmásolni. 2.2-mél pedig az alkalmazás kezelőben (appilication manager). Aztán ha megnézed az alkalmazás adatlapját és támogatja is a kártyára helyezést akkor át tudod helyezni. Ennek megkönnyítésére letöltheted Marketről az App2SD nevű appot. Ez kilistázza, hogy mi az amit át tudsz helyezni.
6/7 A kérdező kommentje:
de amm hova teszi a játékokat?????mert nekem csak az ikonjat teszi be a menü be....és nemtom h azt kéne át tennem a sdre????androidot meg nemtom h kell frissíteni..2napj van az első androidos mobilom....xd...ha le írnatok azt is h kell frissiteni...aztbis meg köszönném...thx.
2011. júl. 14. 19:47
7/7 anonim válasza:
1. Kicsit kevesebb kérdőjelet ha lehet. köszi
2. A telefonmemóriába menti. És nem az a dolgot, hogy mindenféle fájlokat átmásolgass az SD-re hanem az alkalmazás kezelővel (gondolom már rájöttél, hogy ez az beállítások->Alkalmazások-nál lehet megtalálni) kiadd az sd-re másolás parancsot ha elérhető
3. A frissítés meg leginkább azon múlik, hogy hivatalos vagy nem hivatalos frissítést szeretnél. A T-mobileosoknak van egy elérhető hivatalos 2.2 frissítés. Ennek menete meg is található a T-mobile olalán. Más szolgáltatók/kártyafüggetlen teló esetében nem tudom hogy lehetne a hivatalos frissítést megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!